Samsung GALAXY Bloom. Telefonul Pliabil Gandit pentru Femei

Samsung GALAXY Bloom. Marea surpriza pregatita impreuna cu GALAXY s20 este un telefon gandit intr-un final si pentru femei de catre compania Samsung.

Samsung GALAXY Bloom

Samsung GALAXY Bloom. Daca va imaginati ca Samsung nu are pregatita si vreo surpriza care sa fie pe masura asteptarilor fanilor sai, ei bine v-ati fi inselat, iar asta pentru ca GALAXY S20 nu va veni singur in luna februarie. Impreuna cu acea serie de telefoane va fi lansat si Samsung GALAXY Bloom, un nou model de telefon pliabil care are o forma diferita fata de Samsung GALAXY Fold, si va semna cu vechile telefoane “cu clapita”.

Samsung GALAXY Bloom. Denumirea noului model de telefon este confirmata multumita unei noi imagini care a aparut inainte de lansarea telefoanelor pe care compania coreeana ar vrea sa le prezinte pe 11 februarie. Mai jos puteti vedea o imagine de rezolutie foarte proasta care sugereaza faptul ca Samsung GALAXY Bloom va fi noul telefon pliabil la care compania Samsung a lucrat pana acum, si pe care-l va lansa in magazine undeva prin martie.

Samsung GALAXY Bloom. Telefonul Pliabil Gandit pentru Femei

Samsung GALAXY Bloom imagine exclusiva

Samsung GALAXY Bloom. Marea surpriza este ca telefonul e gandit pentru femei, e gandit pentru a semana si cu o cutie de machiaj, si ar trebui sa fie atractiv pentru femeile tinere care vor sa cumpere telefoane mobile. Samsung GALAXY Bloom nu ar urma sa aiba un ecran din plastic, ci un ecran din sticla, iar asta in contrast cu modelul anterior, care are un ecran din plastic, ce incepe sa arate foarte urat dupa ce este indoit de cateva ori de catre utilizatori.

“It is confirmed that Samsung’s new foldable smartphone is released under the name ‘Galaxy Bloom’. The design is inspired by the powder compact of the luxury cosmetics brand Lancome. Aimed at female customers in their 20s, Galaxy Bloom is the first smartphone to support 8K shooting.”

Samsung GALAXY Bloom. Daca Samsung isi va indeplini obiectivul, atunci veti vedea la volan tot mai multe femei deschizandu-si Bloom-urile in locul cutiilor cu farduri, si probabil ca Samsung vrea sa transforme asta intr-un trent. Desigur ca Samsung GALAXY Bloom trebuie sa fie atractiv si pentru barbati, care sunt predispusi sa cheltuie bani pe tehnologie asa cum o fac femeile pe farduri, deci e de presupus ca telefonul ar trebui sa cucereasca pe toata lumea.

Samsung GALAXY Bloom. Nu se stie deocamdata cam cat ar trebui sa coste acest telefon, dar zvonurile anterioare anuntasera ca el ar urma sa fie mai ieftin si decat iPhone 11 Pro.