Politia Romana: TOTI Romanii ALERTATI in Legatura cu o MARE PROBLEMA

Politia Romana problema

Politia Romana a emis astazi o noua alerta foarte importanta pentru romanii care sunt prezenti si in mediul online, iar ca de obicei, vorbim despre ceva ce toata lumea ar trebui sa stie, mai ales daca vrea sa cumpere ceva online.

Politia Romana avertizeaza romanii sa fie extrem de atenti atunci cand fac cumparaturi online doarece este foarte posibil sa existe multe website-uri care au promotii false, iar clientii ajung intr-un final inselati, fara banii din buzunare.

Politia Romana le spune tuturor romanilor ca atunci cand vad promotii care par prea bune pentru a fi adevarate, ar trebui sa se uite cu mai mare atentie la acel website si la ceea ce se afla in spatele sau pentru a nu fi inselati.

Politia Romana stie ca numarul magazinelor online din Romania explodat in ultimii ani, dar si ca printre cele serioase exista si foarte multe neseroase, sau chiar foarte multe inselatorii de care trebuie sa fim extrem de vigilenti.

Politia Romana stie si cat de greu se recupereaza banii in cazul in care clientii sunt inselati, astfel ca metoda cea mai buna de protectie este vigilenta, deoarece asa nu veti ramane fara produsele dorite, dar cu banii luati de infractori.

Ai auzit? Reduceri…promoții…3 la preț de 1…Cumpără cu cap și nu umple coșul site-urilor false sau celor care pretind…

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 7 ianuarie 2020