Telekom Romania: Decizie RADICALA, Anuntul ce lasa Clientii MUTI de UIMIRE

Telekom Romania decizie

Telekom Romania a luat o decizie radicala astazi, una care a lasat foarte multi clienti muti de uimire pentru ca ea arata intr-un final ca exista acolo si dorinta foarte mare de a aduce pentru toata lumea ceea ce isi doreste.

Telekom Romania a publicat astazi o scrisoare deschisa catre Victoria Davies, SVP Country Manager Discovery Networks CEE, Mediterranean and Central Asia, in care ii cere sa puna clienti deasupra profitului companiei.

Telekom Romania a publicat aceasta scrisoare trimisa si catre Discovery pentru a oferi cat mai multa transparenta in negocierile care inca se duc intre companii, si din cauza carora postul Europosrt, si multe altele, au disparut de la grup.

Telekom Romania RENUNTA la profit pentru posturile Discovery – Eurosport

Telekom Romania este, in mod foarte interesant, dispusa sa renunte la orice fel de profit de urma oferirii unui pachet Discovery – Eurosport pentru clientii sai, doar pentru a avea programele, dar mai multe aveti mai jos.

„Dragă Victoria,

Telekom Romania a crezut dintotdeauna în principiul “clientul în centrul preocupărilor”, care reflectă obiectivul suprem de a livra ceea ce îşi doresc românii. Vă trimit această scrisoare deschisă şi, în spiritul deplinei transparenţe şi deschideri, o transmit către toată media şi prin toate canalele noastre de comunicare, pentru a mă asigura că demersul nostru este auzit puternic şi clar. 

Având în vedere poziţia relevantă ocupată de Telekom pe piaţa de comunicaţii din România, şi luând în considerare minoritatea pasionată reprezentată de clienţii care urmăresc aceste canale TV şi care şi-au exprimat dorinţa de a continua să le urmărească, compania Telekom Romania este deschisă concilierii depline cu Discovery Networks. 

Telekom Romania invită Discovery la discuţii privind crearea unei extra-opţiuni sau a unui pachet suplimentar Discovery-Eurosport, pentru care fiecare client poate opta. De asemenea, Telekom Romania anunţă public faptul că tarifele pe care Discovery le va aplica pentru această extra-opţiune sau pentru pachetul suplimentar nu vor genera niciun profit sau comision tehnic pentru companie – ceea ce înseamnă că Telekom nu va adăuga nicio marjă la aceste tarife. Astfel, fiecare leu rezultat din acest tarif va merge direct către Discovery. 

Acesta este un apel public pentru a ajunge la o înţelegere în beneficiul deplin al clienţilor noştri şi al tuturor românilor expuşi accidental la campania publică injustă a Discovery, prin care compania a învinuit în mod eronat Telekom Romania, fără a-şi asuma partea sa de responsabilitate pentru rezultatul negocierilor. 

Şi pentru a demonstra preocuparea profundă pentru preferinţele şi satisfacţia clienţilor, compania Telekom Romania este pe deplin încrezătoare că Discovery va răspunde pozitiv acestei invitaţii, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor şi a profita de şansa oferită pentru a reintroduce canalele TV în grila celei de-a doua companii din topul furnizorilor de servicii TV din România, ale cărei preţuri sunt acum printre cele mai mici de pe piaţă.”