AVERTISMENT de la POLITIA ROMANA, ce TREBUIE sa Stie Romanii

AVERTISMENT POLITIA ROMANA

Politia Romana s-a gandit intr-un final sa foloseasca Facebook pentru a le spune si romanilor, printr-ul exemplu vizual, ca ar trebui sa fie mult, mult mai atenti in ceea ce priveste felul in care isi inchid masinile.

Politia Romana le reaminteste tuturor posesorilor de automobile ca este bine sa fie foarte atenti si sa verifice daca masina a fost efectiv incuiata in momentul au folosit telecomanda pentru a actiona sistmeul de inchidere centralizata.

Politia Romana le recomanda soferilor sa fie foarte atenti atunci cand isi incuie masinile si in cazul in care nu vad alerte luminoase de la becurile de semnalizare, cand sunt la departare de masina, sa foloseasca cheia pentru a o inchide.

Politia Romana readuce in discutie aparatele de bruiere a semnalului transmis de la telecomanda din cheia masinii catre calculatorul acesteia pentru a incuia usile, unii folosindu-le pentru a fura din masini.

“Ții la mașina ta? Când o lași în parcare și crezi că ai închis-o…mai verifică o dată! Există posibilitatea să ți-o controleze altul! Sfatul nostru este să o verifici ca în vremurile bune, manual. Ne-am gândit și la cei cu deschidere „keyless”…stai lângă ea când o închizi! Te va semnaliza 😉 Întâmplări reale: Există persoane, rău intenționate, care vă bruiază sistemul de închidere centralizată al mașinilor pentru ca ulterior să vă lase fără bunurile din ele. Cască bine ochii ca să nu îți caște altul portiera!”

Politia Romana ii are in vedere si pe cei care au sisteme keyless entry in masini, insa in cazul acestora blocarea se face de pe portiera, deci e cam imposibil de bruiat semnalul.

Poliția Română

Ții la mașina ta?Când o lași în parcare și crezi că ai închis-o…mai verifică o dată!Există posibilitatea să ți-o controleze altul!Sfatul nostru este să o verifici ca în vremurile bune, manual.Ne-am gândit și la cei cu deschidere „keyless”…stai lângă ea când o închizi! Te va semnaliza 😉Întâmplări reale: Există persoane, rău intenționate, care vă bruiază sistemul de închidere centralizată al mașinilor pentru ca ulterior să vă lase fără bunurile din ele.Cască bine ochii ca să nu îți caște altul portiera! #PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 10 ianuarie 2020