DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT, ce le CERE TUTUROR Clientilor

DIGI Romania are un anunt foarte important pentru clientii din tara, iata ce le cere grupul de telecomunicatii chiar acum tuturor sa faca spre binele lor.

DIGI Romania

DIGI Romania este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, iar astazi compania a facut un anunt foarte importat si le cere clientilor din intreaga tara sa faca o schimbare benefica si pentru ei. Mai exact, DIGI Romania a reinitiat campania prin care le cere clientilor din tara noastra sa isi activeze factura electronica in locul celei pe care o primesc prin posta, totul pentru a vedea mult mai rapid si mai simplu ce au de platit.

DIGI Romania a facut anul trecut o campanie prin care a organizat un concurs si le-a oferit clientilor o vacanta in Egipt daca isi activau factura electronica, dar se pare ca nu toata lumea a inteles mesajul atunci. Acum DIGI Romania nu mai are vreun concurs activ, si nu le mai ofera clientilor premii daca fac acest pas, insa le cere din nou sa isi activeze factura electronica pentru ca avea parte de o interactiune mai simpla si cu serviciile de care beneficiaza.

DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT, ce le CERE TUTUROR Clientilor

DIGI Romania le spune clientilor sai ca pot sa-si activeze factura electronica si daca au un cont in website-ul sau, si daca nu au un cont, indiferent de metoda, ei primind-o prin email cand aceasta este emisa. Desigur ca DIGI Romania le cere clientilor sa isi faca si cont in website-ul sau pentru a putea sa administreze toate serviciile de care beneficiaza, sau chiar sa comande altele pentru a se bucura de ceea ce inca nu au disponibil pentru folosire.

DIGI Romania incearca sa ii aduca pe clientii sai in era digitala, insa are mari probleme in a-si indeplini obiectivele, si asta pentru ca nu toata lumea e chiar atat de dispusa sa isi activeze factura electronica. Desigur ca nu prea exista motive sa nu isi activeze cineva factura electronica din moment ce ea este menita sa simplifice viata tuturor oamenilor, dar iata ca exista si oameni care nu vor sa intre in era digitala, separat de cei care nu au cum.

DIGI Romania va continua cu tentativele sale de digitalizare in 2020, iar asta pentru ca se poate scuti de foarte multi bani pe care-i plateste pentru a trimite prin posta facturile, serviciul fiind oferit gratuit.