WhatsApp: Vestea INCREDIBILA pe care o ASTEPTAM cu TOTII

WhatsApp are o veste uimitoare venita pentru utilizatorii de telefoane care asteapta de foarte multa vreme o schimbare grozava, iar ea va fi mai buna decat credeam.

WhatsApp ios 13 dark mode

WhatsApp incearca sa uimeasca toti utilizatorii cu telefoane mobile facand o schimbare grozava pe care o asteptam cu totii de ceva vreme, si iata ca intr-un final ea vine pentru ca e nevoie de asa ceva in aplicatii. Dupa luni intregi de asteptare, iata ca astazi ni se spune intr-un final ca WhatsApp va implementa in telefoanele iPhone un dark mode prin API-urile din iOS 13, deci totul va functiona nativ, asa cum vedem in aplicatiile native din iDevice-uri.

WhatsApp va implementa acest dark mode si intr-un mod in care nu va afecta in vreun fel autonomia bateriei telefoanelor iPhone, ceea ce sugereaza ca de fapt am putea avea parte de o crestere a acesteia. Unul dintre marile avantaje ale dark mode-ului este imbunatatirea autonomiei bateriei pentru telefoanele pe care este folosit in aplicatii, si se pare ca WhatsApp va oferi acest beneficiu pentru utilizatorii de telefoane mobile cu iOS 13 chiar destul de curand.

WhatsApp: Vestea INCREDIBILA pe care o ASTEPTAM cu TOTII

WhatsApp va implementa noul dark mode cu API-urile din iOS 13 pentru telefoanele care ruleaza aceasta versiune a sistemului de operare, insa cele care ruleaza iOS 12, sau o versiune mai veche nu vor beneficia de update. Metoda pe care WhatsApp o foloseste lasa utilizatorii de telefoane iPhone fara iOS 13 in afara “cercului” celor care se bucura de aceasta schimbare majora pentru interfata aplicatiei, ceea ce desigur ca multi vor critica serios.

WhatsApp face asta si pentru ca foarte multe telefoane iPhone au facut deja update la iOS 13, iar utilizatorii vor continua sa faca asta in numar tot mai mare in urmatoarele luni, ceea ce rezolva o parte din problema. WhatsApp stie ca ata de adoptie a iOS 13 este foarte mare si va continua sa creasca in urmatoarele luni, deci noul dark mode va putea fi folosit de catre sute de milioane de oameni din intreaga lume atunci cand va fi lansat oficial.

WhatsApp nu are deocamdata vreun termen pana la care sa aiba pregatit acest update important pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone, asa ca ramane doar sa vedem cand anume va fi disponibil oficial totul.