Netflix: Anuntul REMARCABIL care a UIMIT TOTI Utilizatorii

Netflix este in centrul unui anunt remarcabil care a uimit toti utilizatorii platformei de streaming video la cerere, iata ce a fost dezvaluit privind-o.

netflix oscar

Netflix este astazi in centrul unui anunt remarcabil care a uimit toti utilizatorii platformei de streaming video la cerere, iar asta ne arata din nou cat de puternica este ea in lumea cinematografiei. Se pare ca dupa cele cateva zeci de nominalizari pe care le-a prmit la Globurile de Aur, cei de la Netflix au ajuns cu 20 de nominalizari si pentru premiile Oscar, ceea ce vine ca o veste neasteptat de buna pentru creatiile originale lansate de catre ei.

Netflix a fost nominalizata la multe premii oscar multumita filmelor The Irishman si Marriage Story, The Two Popes, American Factory, The Edge of Democracy si I Lost My Body. Primul a fost nominalizat in 9 categorii, a doilea in 6 categorii, iar al treilea e nominalizat la inca trei categorii, deci vorbim despre foarte multe premii pentru filmele care au avut parte de cea mai mare promovare din partea celor de la Netflix, ceea ce eoarecum normal.

Netflix: Anuntul REMARCABIL care a UIMIT TOTI Utilizatorii

Netflix a avut anul trecut parte de o singura nominalizare la un premiu Oscar, deci vorbim despre o crestere de 20 de ori intr-un singur an de zile, ceea ce desigur ca nimeni nu credea ca ar putea fi posibil. Numarul de nominalizari este mai mic decat cel inregistrat de catre Netflix la Globurile de Aur, unde a avut aproximativ 30, dar pentru ca vorbim despre un premiu mult mai prestigios, e normal ca si selectia sa fie una mult mai riguroasa.

Netflix a castigat doar doua Globuri de Aur dupa 34 de nominalizari, deci in cazul premiilor Oscar trebuie sa existe foarte multa rezervare in ceea ce priveste numarul de premii care ar putea fi castigate. E foarte posibil ca Netflix sa castige in final doar unul, sau doua, premii Oscar in urma acestui numar foarte mare de nominalizari, sau sa nu castige nimic, dar simpla inregistrare a unui numar atat de mare de nominalizari este o realizare impresionanta.

Premiile Oscar se desfasoara in data de 9 februarie, astfel ca atunci vom afla cate premii au castigat cei de la Netflix in baza tuturor nominalizarilor inregistrate pana in momentul de fata.