Planeta Marte: NASA va LANSA cea mai IMPORTANTA Misiune din Istorie

Planeta Marte. NASA si Agentia Spatiala Europeana vor lansa cea mai importanta misiune din istoria omenirii, iata care este obiectivul principal.

Planeta Marte misiune

Planeta Marte. Cea mai importanta misiune din istoria omenirii este pregatita pentru lansare de catre cei de la NASA, iar asta va schimba in totalitate modul in care privim atat planeta, cat si tot ceea ce se intampla pe ea. NASA va lansa pe planeta Marte un robot care are menirea de a analiza cu mai multa atentie suprafata de acolo, dar mai important, va avea rolul de a aduna probe care urmeaza sa fie trimise in premiera pe Pamant pentru a fi analizate de catre cercetatori.

Planeta Marte. Misiunea va fi inceputa in luna iulie a acestui an, robotul urmand a ajunge acolo undeva prin luna februarie a anului viitor, iar asta pentru ca intreaga calatorie va dura cel putin 7 luni de zile. NASA si Agentia Spatiala Europeana vor colabora in aceasta misiune extrem de importanta a omenirii pentru a explora indeaproape planeta Marte, ceea ce ne arata cat de stransa este legatura de colaborare dintre cele doua organizatii.

Planeta Marte: NASA va LANSA cea mai IMPORTANTA Misiune din Istorie

Planeta Marte. In momentul de fata se spera ca undeva prin 2026 va fi trimisa si prima nava spatiala care va aduce pe Pamant probele adunate de catre robotul care va pleca acum, deci mai avem mult de asteptat. Este nevoie de o perioada atat de lunga de asteptare pentru ca trebuie pregatita o nava care sa ajunga pe planeta Marte, dar care sa fie capabila sa si vina inapoi, sau sa lanseze un alt modul care sa revina singur pe Pamant.

Planeta Marte. Extrem de multa munca este depusa in momentul de fata pentru a crea o asemenea nava spatiala capabila sa parcurga o asemenea distanta si sa revina singura pe Pamant, sau sa lanseze alta care sa revina. E nevoie de tehnologii noi si inovatoare pentru ca oamenii sa poata analiza indeaproape ceea ce exista pe planeta Marte, insa NASA si Agentia Spatiala Europeana sunt sigure ca pot indeplini aceasta misiune extrem de importanta.

Planeta Marte. Acestea fiind spuse, cea mai importanta misiune pentru omenire va incepe anul acesta, dar componenta sa cheie va fi desfasurata abia peste cativa ani de zile.