Samsung: Decizia RADICALA ce a Lasat Fanii cu GURA CASCATA

Samsung a luat o decizie radicala care a lasat fanii cu gura cascata, coreenii avand in final curajul sa ofere ceva ce nimeni nu credea ca va primi.

Samsung zoom

Samsung a cam batut pasul pe loc in ultimii ani in ceea ce priveste inovatiile care sa lase oamenii cu adevarat cu gura cascata, insa se pare ca in 2020 a ales sa mearga pe un cu totul alt drum, fortata probabil si de succesul Huawei. Conform unor informatii aparute astazi, se pare ca Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung cu o noua camera care are zoom optic de pana la 5X, si hibrid de pana la 100X, da ati citit bine.

Samsung va face trecerea de la zoom optic de 2X la 5X multumita unui nou senzor de imagine care va fi implementat pentru camera principala, dar aceasta este doar jumatate din schimbarea grozava. Cei de la Samsung intentioneaza sa ofere zoom hibrid de pana la 10X, o combinatie intre cel optic si digital cu rezultate mult mai bune decat cel digital, iar zoom-ul digita va ajunge pana la 100X in noua serie GALAXY S20, ceva ce nimeni nu credea ca va avea.

Samsung: Decizia RADICALA ce a Lasat Fanii cu GURA CASCATA

Samsung merge practic pe calea celor de la Huawei, care au implementat zoom digital de pana la 100X cu seria de telefoane lansata in primavara anului trecut, iar asta multumita unui senzor telephoto foarte performant. Acum si cei de la Samsung sunt capabili sa ofere performante la fel de bune pentru telefoanele pe care le ofera pentru clienti, iar asta le va oferi un foarte mare avantaj in fata altor concurenti, dar ii si aduce la egal cu chinezii.

Samsung pune foarte mare accent pe performantele camerelor pe care le ofera in telefoanele din seria GALAXY S20, iar acesta este un lucru extrem de bun pentru toata lumea, in special pentru piata smartphone. Daca ani de-a randul Samsung a tot avut telefoanele intrecute de catre cei de la Huawei, sau Apple, in performantele pe care le ofera camerele, iata ca intr-un final reuseste sa-si ajunga din urma concurenta, si poate chiar sa o intreaca, iar.

Samsung va lansa noile telefoane din seria GALAXY S20 pe data de 11 februarie, iar atunci vom afla exact care sunt specificatiile camerei ce va fi mplementata pentru aceste telefoane.