Samsung GALAXY S20 Plus: Primele IMAGINI cu o Unitate REALA

Samsung GALAXY S20 Plus. Primele imagini cu o unitate reala a telefonului au aparut pe internet si ne dezvaluie versiunea finala pregatita de lansare.

Samsung GALAXY S20 Plus real imagini

Samsung GALAXY S20 Plus. Are astazi parte de o prima dezvaluire extrem de interesanta, imagini reale cu noul model de telefon fiind publicate pentru toti cei interesati sa cumpere dispozitivul de la compania Samsung. Dupa cum puteti vedea, la o prima vedere Samsung GALAXY S20 Plus nu se diferentiaza foarte mult de telefoanele din seria actuala, ceea ce desigur ca stiam in baza zvonurilor anterioare aparute in legatura cu noul model de telefon.

Samsung GALAXY S20 Plus. Urmeaza totusi sa fie lansat cu un ecran plat in locul celui curbat folosit pentru modelele anterioare, ceea ce este o schimbare interesanta, avand in vedere ca Samsung a promovat atat de mult acele modele. Samsung GALAXY S20 Plus urmeaza sa ramana cu perforatie in ecran, in partea superior centrala, insa marginile acestuia sunt mult mai subtiri decat cele din modelele anterioare, crescand spatiul de vizualizare a imaginilor.

Samsung GALAXY S20 Plus: Primele IMAGINI cu o Unitate REALA

Samsung GALAXY S20 Plus: Primele IMAGINI cu o Unitate REALA
Imagini cu o unitate reala a Samsung GALAXY S20 Plus.

Samsung GALAXY S20 Plus. Carcasa arata exact asa precum am vazut-o in diverse schite aparute pana acum pe internet, camera fiind inclusa intr-un modul dreptunghiular si are un design destul de neobisnuit. Puteti vedea ca exista 4 senzori de imagine integrati pentru Samsung GALAXY S20 Plus, deci nu se va face rabat la numarul acestora, asa cum au spus anumte zvonuri aparute pana acum, ceea ce desigur ca este o veste grozava pentru noi toti.

Samsung GALAXY S20 Plus. Cam toate modelele din serie vor fi lansate atat in versiuni 4G, cat si in versiuni 5G, astfel ca vor exista diverse unitati pe piata, dar toate ar trebui sa arate la fel, si sa aiba specificatii similare. Desi s-a spus ca seria Samsung GALAXY S20 nu va fi lansata in versiuni 4G si 5G diferite, iata ca pana la urma s-a luat decizia de a face distributia in acest mod, iar asta probabil pentru a oferi si modele mai ieftine pentru clienti.

Samsung GALAXY S20 Plus. Evenimentul de lansare pentru telefoane urmeaza sa aiba loc in data de 11 februarie, astfel ca avem mai putin de o luna pana in momentul in care totul va fi dezvaluit in mod oficial de coreeni.