Surpriza COLOSALA pentru GALAXY S20, ce va face Samsung

O surpriza extrem de importanta vine pentru seria de telefoane Samsung GALAXY S20, iata ce este pregatit inainte ca telefoanele sa fie lansate pentru clienti.

surpriza GALAXY S20

Toti cei care vor cumpara telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 vor avea parte de o surpriza extrem de interesanta, un zvon aparut astazi anuntand ceva ce parea imposibil acum cateva luni, cand au aparut primele detalii despre telefoane. Conform unui cunoscut leaker de informatii despre produse Samsung nelansate, se pare ca seria Samsung GALAXY S20 va fi livrata cu 12 GB RAM DDR 5 pentru toate modelele, ceva ce merita cu adevarat laudat.

Trecerea de la minim 8 GB RAM la 12 GB RAM DDR 5 este ceva absolut necesar pentru ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 care au si 5G integrat sa ofere cea mai buna experienta posibila. Separat de conectivitatea 5G, telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 vor avea inclusiv ecrane cu rata de refresh de 120 Hz, iar acestea au nevoie de putere de procesare foarte mare, memoria RAM suplimentara fiind de ajutor.

Toate modelele Samsung GALAXY S20 vin cu 12 GB RAM DDR 5

Samsung GALAXY S20 va avea inclus un nou chip Qualcomm Snapdragon 865 care are suport pentru aceste module de memorie RAM care sunt foarte performante, deci e logica si cresterea cantitatii totale. Desigur ca aceasta schimbare va creste s consumul general de care au parte utilizatorii in folosirea obisnuita a telefoanelor, dar toate modelele vor veni cu baterii care au capacitate mai mare, astfel ca n-ar trebui sa se resimta vreo scadere a autonomiei.

Niciunul dintre zvonurile de pana acum nu anunta o asemenea schimbare pentru seria de telefoane ale coreenilor, si e foarte bine ca se face intr-un final aceasta modificare de care toti clientii se vor putea bucura, in final. Este desigur si un mesaj pentru restul producatorilor de telefoane ca trebuie sa isi imbunatateasca substantial specificatiile pentru telefoanele pe care le pun in vanzare pentru clienti, si desigur ca asta nu va fi usor de realizat de multi.

Samsung GALAXY S20 este o serie de telefoane care va fi lansata in data de 11 februarie, insa vanzarile vor incepe undeva prin martie, astfel ca nu mai avem mult de asteptat pana cand totul devine oficial.