Windows 10: Anuntul EXTREM de IMPORTANT Facut de Microsoft

Windows 10 are parte de un anunt extrem de important facut de catre compania Microsoft pentru utilizatori, iata ce a declarat aceasta pentru clientii sai.

Windows 10 compatibilitate

Windows 10 are parte de un anunt extrem de important facut de catre compania Microsoft intr-un moment foarte delicat care va aduce si foarte multe critici pentru ea in perioada imediat urmatoare. Mai exact, cei de la Microsoft vor incepe sa-i streseze pe utilizatorii Windows 7 sa faca upgrade la Windows 10 deoarece vor ramane fara suport incepand de saptamana aceasta, adica nu vor mai avea parte de niciun fel de actualizari disponibile.

Windows 10 a facut astazi un anunt foarte important prin care incearca sa ii convinga pe utilizatori ca a face un upgrade la noua versiune a sistemului de operare este cea mai buna idee pe care o pot avea in momentul de fata. 99% dintre aplicatiile care sunt disponibile pentru Windows 7 sunt compatibile si cu Windows 10, astfel ca in cazul in care utilizatorii aleg sa instaleze versiunea mai noua, vor putea folosi in continuare si aplicatiile pe care le utilizeaza acum.

Windows 10: Anuntul EXTREM de IMPORTANT Facut de Microsoft

Windows 10 le va oferi, practic, oamenilor o experienta de utilizare destul de similara cu cea de care beneficiaza in Windows 7, ceea ce desigur ca le face viata mult mai usoara celor care inca se tem sa faca un upgrade. Microsoft nu a oferit si detalii cu privire la aplicatiile pentru Windows 7 care nu sunt inca 100% compatibile cu Windows 10, si e posibil sa se refere doar la cele din Windows Store, nu si la cele care sunt oferite de catre dezvoltatorii terti.

 

Windows 10 este, desigur, singura alegere logica in momentul de fata, iar asta pentru ca Microsoft nu mai ofera noutati pentru Windows 7 de ceva vreme, iar din moment ce de maine nu va mai oferi nici actualizari de securitate, situatia se inrautateste. Windows 10 este cea mai buna solutie pentru utilizatorii de calculatoare care vor sa foloseasca sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar upgrade-ul de la Windows 7 e foarte simplu, si gratuit in majoritatea cazurilor.

Windows 10 a reusit sa si depaseasca Windows 7 in ceea ce priveste numarul de utilizatori la nivel global, si va continua sa o faca pe masura ce oamenii vor face upgrade la noua versiune.