Windows 10: SCHIMBARE MAJORA Confirmata OFICIAL de Microsoft

Wndows 10 are o schimbare extrem de importanta confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft intr-un document oficial publicat pentru utilizatori.

Windows 10 imbunatatiri

Windows 10 are o schimbare extrem de importanta confirmata in mod oficial de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, si vedem intr-un final o schimbare mare, in bine, facuta de catre americani pentru noi. Mai exact, Windows 10 are confirmata in sfarsit o schimbare menita sa faca mai sigura si mai simpla actualizarea driverelor pentru calculatoarele noastre, un proces care uneori are drept efect PC-uri care ajung sa fie blocate, stricate, etc.

Windows 10 are detaliate de catre Microsoft intr-un nou document cateva schimbari cheie pentru felul in care sunt distribuite driverele prin intermediul sistemului sau intern de distributie a update-urilor. Cei de la Microsoft vor separa actualizarile necesare de cele optionale pentru calculatoare, acestea urmand a fi listate de catre Windows 10 in sectiuni separate, astfel incat oamenii sa nu le faca impreuna cu celelalte, ci doar daca e nevoie.

Windows 10: SCHIMBARE MAJORA Confirmata OFICIAL de Microsoft

Windows 10 va avea deasemenea facuta o alta modificare pentru sistemul de distributie, astfel incat partenerii celor de la Microsoft sa poata cere blocarea distributiei unui driver cat altul e pregatit pentru a fi oferit. Cei de la Microsoft pot bloca intre 30 – 60 de zile distributia unui driver pentru cei care folosesc Windows 10, timp in care problemele cu versiunea stricata sa fie rezolvate de catre compania care a creat respectivul driver pentru PC-uri.

“Recent, când o actualizare a driverului este lansată alături de actualizări ale sistemului de operare, aceasta a dus la o experiență slabă și a avut un impact semnificativ asupra utilizatorilor finali. Dacă există probleme cunoscute pentru actualizarea funcționalității și compatibilitatea șoferului, partenerii pot solicita actualizarea funcțiilor pentru atenuarea blocului în timp ce o actualizare a șoferului compatibilă este validat și postat în WU.”

Windows 10 a avut extrem de multe probleme de-a lungul timpului cu drivere care au blocat calculatoarele, insa se pare ca acum s-a ajuns la un punct in care cei de la Microsoft au decis intr-un final ca e timpul sa actioneze. Microsoft a modificat inclusiv felul in care distribuie actualizarile principale pentru Windows 10, astfel ca oamenii nu vor mai fi nevoiti sa instaleze update-uri cu probleme mari, acestea fiind blocate mult mai usor decat in trecut.

Windows 10 are aceste modificari implementate acum de catre Microsoft, iar din moment ce totul e facut din serverele sale, activarea poate fi facuta pentru toata lumea fara vreun update major pentru sistemul de operare, cel putin partial.