NASA: Anuntul ALARMANT Privind Incendiile din Australia

NASA face un anunt alarmant cu privire la incendiile din Australia si efectele dezastruoase pe care le au acestea pentru intreaga planeta in anul 2020.

NASA incendii australia

NASA a facut un anunt alarmant cu privire la incendiile care au devastat Australia in ultimele saptamani, agentia spatiala americana incercand sa avertizeze intreaga omenire cu privire la efectele sale. Conform celor de la NASA, norii de fum care s-au ridicat in atmosfera din cauza incendiilor din Australia au ajuns pe 8 ianuarie deasupra Americii de Sud, iar in curand vor completa o incercuire completa a globului pamantesc, ceva ce era de asteptat.

NASA sustine ca fumul s-a ridicat pana in stratosfera, iar din cauza cantitatilor foarte mari emanate in ultimele saptamani, e posibil sa ne putem astepta si la furtuni puternice, dar desigur nu in Australia, unde e nevoie de ploaie. NASA are o “flota” de sateliti care monitorizeaza cu foarte mare atentie efectele pe care acest nor de fum le are pentru planeta noastra, dar si efectul pe care-l au furtunile puternice incepute in urma incendiilor puternice din Australia.

NASA: Anuntul ALARMANT Privind Incendiile din Australia

nasa miscare nor fum incendii australia

NASA spune ca norii de fum rezultati din incendiile din Australia vor calatori cel putin o data in jurul Pamantului, iar asta din cauza cantitatii foarte mari care a ajuns in atmosfera si stratosfera. Mai mult decat atat, cei de la NASA vor sa vada si ce fel de efecte au acestia asupra climei de pe Pamant, adica daca ei vor duce la o racire a temperaturilor, sau la o crestere a acestora, ei actionand acum ca o “patura” care acopera zone vaste de pe planeta.

“The fires in Australia are not just causing devastation locally. The unprecedented conditions that include searing heat combined with historic dryness, have led to the formation of an unusually large number of pyrocumulonimbus (pyrCbs) events. PyroCbs are essentially fire-induced thunderstorms. They are triggered by the uplift of ash, smoke, and burning material via super-heated updrafts. As these materials cool, clouds are formed that behave like traditional thunderstorms but without the accompanying precipitation.”

NASA inca monitorizeaza cele peste 100 de incendii care n-au fost deocamdata stinse in Australia, desi in ultimele zile temperaturile au scazut, si in unele zone a inceput in sfarsit sa ploua. In ciuda acestui lucru, exista in continuare foarte multe necunoscute in ceea ce priveste efectele pe care incendiile din Australia le vor avea asupra planetei, insa americanii incearca sa estimeze din timp eventualele probleme care ar putea aparea.

NASA a oferit foarte multe detalii cu privire la ceea ce s-a intamplat din cauza incendiilor din Australia, si va continua sa le ofere chiar daca incendiile se vor opri in perioada urmatoare.