Incendiile din Australia, Imaginea ULUITOARE a NASA care Prezinta Dimensiunea DEZASTRULUI

Incendiile din Australia au provocat distrugeri uriase, insa o imagine a NASA prezinta adevarata dimensiune a dezastrului care a lovit tara in 2019.

incendii australia nasa

Australia este cuprinsa de incendii foarte serioasa inca dinainte de Anul Nou, unii dintre australieni cerand si anularea sarbatoririi trecerii in 2020 cu focuri de artificii din cauza problemelor reale care exista si pe langa capitala Sydney. Desi foarte multe imagini au aparut pana acum in legatura cu incendiile din Australia, abia o imagine recent publicata de catre NASA ne arata cat de mare este in realitate dimensiunea dezastrului existent acolo in aceste momente.

Puteti vedea in imaginea de mai jos o prezentare a unei imagini facute din spatiul cosmic pe 24 iulie, si a unei imagini facute pe 1 ianuarie, iar diferentele sunt socante, dar asteptate, avand in vedere incendiile uriase. Motivul din cauza caruia nu se mai vede nimic altceva decat gri are la baza incendiile din Australia, fumul dispersat in atmosfera din cauza lor acoperind o regiune uriasa din continent, iar NASA ne arata cat de serioasa e situatia.

Incendiile din Australia, Imaginea ULUITOARE a NASA care Prezinta Dimensiunea DEZASTRULUI

incendii australia nasa imagine
Imagine din satelit cu fumul incendiilor din Australia care ocupa o zona vasta din tara.

NASA a inregistrat dimensiunea fumului emanat din cauza incendiilor din Australia cu ajutorul satelitului Aqua, care saupravegheaza Pamantul in momentul de fata, si asa ne putem face o idee cu privire la probleme. Incendiile din Australia continua de cateva saptamani, si nu par sa se apropie de vreun final in momentul de fata, autoritatile confirmand ca situatia incepe sa se inrautateasca, iar cu ajutorul NASA vedem si spre ce se indreapta tot.

Australia ar problemele acestea foarte mari din cauza incalzirii globale, si poate ca imaginea de mai sus va fi o confirmare pentru foarte multa lume cu privire la pericolul pe care il aduce o constanta crestere a temperaturilor medii. Autoritatile australiene par sa fie deocamdata cam depasite de situatie, iar natura continua sa alimenteze incendiile care au provocat deja distrugeri foarte mari, deci e posibil sa mai vedem imagini de acest gen destul de curand.