Reteaua Orange Romania este CAZUTA in Multe Zone din Tara

reteaua orange romania cazuta

UPDATE: Orange spune ca reteaua functioneaza normal, dar le recomanda oamenilor sa-si reporneasca telefoanele daca inca mai au probleme.

Reteaua Orange Romania este cazuta in mai multe zone din tara in momentul de fata, operatorul de telefonie mobila recunoscand problema prin intermediul unei postari publicate pe reteaua de socializare Facebook, cu doar cateva zeci de minite un urma.

Orange nu a dezvaluit si eventualele motive care stau la baza problemelor pe care le are reteaua lor de telefonie mobila in momentul de fata, dar aceasta este prima oara dupa o lunga perioada de timp cand apar probleme serioase.

Reteaua Orange Romania ofera, conform ANCOM, cea mai mare acoperire din tara noastra in momentul de fata, iar pana acum s-au raportat probleme in Bucuresti, Iasi, Brasov, Buzau si Cluj, dar e posibil sa fie probleme si in alte zone.

Orange si-a trimis mai mult ca sigur tehnicienii pe teren pentru a investiga sursa problemelor si a le rezolva cat se poate de repede, astfel ca daca nu le puteti folosi reteaua, trebuie sa aveti rabdare pentru ca lucrurile vor reveni la normal.

Update: serviciile Orange funcționează acum în parametri normali. Recomandăm să dați un restart telefonului dacă…

Publicată de Orange pe Marţi, 14 ianuarie 2020