Samsung GALAXY S20 Ultra: Premiera ULUITOARE si o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi lansat cu o premiera uluitoare pentru intreaga industrie a telefoanelor mobile, dar va veni si cu o foarte mare dezamagire.

Samsung GALAXY S20 Ultra ram refresh

Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa fie lansat cu o premiera uluitoare de catre compania Samsung, iar asta in conditiile in care lumea nu credea ca ar fi posibil sa vada asa ceva prea curand intr-un telefon. Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa fie primul telefon din istorie care ofera 16 GB de memorie RAM pentru clienti, decizia de a implementa atat de multa memorie RAM DDR 5 intr-un telefon parand a fi pur si simplu nebuna, dar exista o logica.

Samsung GALAXY S20 Ultra cu 16 GB RAM poate oferi cele mai bune viteze de internet mobil pentru cei care-l vor cumpara, si asta e exact ceea ce vrea sa ofere Samsung pentru clientii care cumpara telefonul cump. Cu 16 GB de memorie RAM DDR 5, Samsung GALAXY S20 Ultra nu va avea probleme in a sustine viteze de download de peste 1 Gbps pentru perioade lungi de timp, deci n-ar trebui sa existe limitari din acest punct de vedere pentru el.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Premiera ULUITOARE si o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S20 Ultra
Formatul noii camere cu senzor de imagine de 108 megapixeli.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea deasemenea pana la 512 GB spatiu de stocare, suport pentru carduri de 1 Tb, camera cu senzorul de imagine de 108 megapixeli, plus o baterie de 5000 mAh. Incarcarea rapida din Samsung GALAXY S20 Ultra este la 45W, deci bateria va putea fi incarcata in totalitate in doar 74 de minute, dar e posibil ca telefonul sa nu fie livrat cu toate accesoriile pentru incarcare rapida, ceea ce nu e tocmai pe placul tuturor.

Samsung GALAXY S20 Ultra refresh 120 Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra are totusi o veste foarte proasta anuntata, iar asta pentru ca rata de refresh de 120 Hz nu va fi oferita pentru rezolutia cea mai mare a ecranului, ci doar pentru cea de 1920 x 1080 pixeli. Asta inseamna ca pentru a se bucura de cea mai buna experienta de folosire a Samsung GALAXY S20 Ultra, clientii vor trebui sa faca rabat la calitatea imaginii, la rezolutia maxima fiind permisa doar o rata de refresh de 60 Hz.

Samsung GALAXY S20 Ultra va avea specificatii impresionante, dar va fi deasemenea vandut si la un pret pe masura, ceea ce desigur ca era de ateptat pentru un telefon cu atat de multe noutati foarte importante.