Huawei MATE 40 Pro: Fanii vor fi ULUITI de SURPRIZA FORTATA de GALAXY S20

Huawei MATE 40 Pro va avea o surpriza extrem de importanta implementata pentru clientii din intreaga lume, iar ea vine multumita Samsung GALAXY S20 Ultra.

Huawei MATE 40 Pro 16 gb ram

Huawei MATE 40 Pro va avea cel mai probabil o schimbare extrem de importanta pe care o impune Samsung GALAXY S20 din dorinta celor de la Samsung de a avea succes cu noile lor modele de telefoane. V-am spus chiar astazi ca pentru Samsung GALAXY S20 Ultra va fi implementata in premiera o cantitate de 16 GB de memorie RAM, iar Huawei MATE 40 Pro va avea in mod sigur o specificatie identica in momentul in care va fi lansat pe piata.

Huawei MATE 40 Pro va trebui sa aiba 16 GB de memorie RAM deoarece fara a tine pasul cu Samsung GALAXY S20 Ultra, clientii s-ar putea uita cu mult mai mare atentie catre telefoanele coreenilor. Huawei si Samsung sunt de ceva vreme intr-un razboi al specificatiilor, iar cum Huawei MATE 40 Pro ar putea veni si fara aplicatii, sau servicii, de la Google, implementarea a 16 GB de memorie RAM este ceva absolut necesar pentru viitorul model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro: Fanii vor fi ULUITI de SURPRIZA FORTATA de GALAXY S20

Huawei MATE 40 Pro cu 16 GB de memorie RAM DDR 5 si viitorul chip Kirin 1000 va putea oferi cele mai bune performante posibile pentru clientii chinezilor, atat pe partea de conectivitate 5G, cat si pentru aplicatii. O combinare dintre atat de multa memorie RAM in Huawei MATE 40 Pro si un nou procesor foarte performant este extrem de benefica, iar in final asta ar putea aduce si performante superioare celor oferite de catre Samsung.

Huawei MATE 40 Pro nu va putea depasi telefoanele iPhone 12 in performante nici cu 16 GB de memorie RAM, dar macar va putea sa depaseasca Samsung, sau orice alti producatori Android care vor avea specificatii similare in telefoanele pe care pe vor lansa in 2020. Din moment ce Samsung aduce 16 GB de memorie RAM in telefoanele lor, e clar ca si altii o vor face, iar Huawei MATE 40 Pro ar putea fi chiar abia al doilea model de telefon cu o asemenea noutate.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in toamna anului acesta, cel mai probabil prin septembrie, insa deocamdata o posibila data nu a fost dezvaluita cu privire la inceperea vanzarilor.