Huawei: Anuntul ULUITOR, a Facut ce NIMENI NU SPERA ca Poate

Huawei a facut un anunt care a luat foarte multa lume prin surprindere deoarece a realizat ceva ce nimeni nu mai spera ca e posibil, dar totusi ar fi real.

Huawei telefoane 5G 2019

Huawei este o companie care in 2019 a fost lovita din toate partile atat de catre SUA, cat si de catre partenerii sai, insa un anunt nou venit de la ea ne arata ca lucrurile stau mult mai bine decat isi imagina lumea. La doar putin peste o saptamana dupa ce Samsung anunta 6.7 milioane de telefoane 5G vandute in lumea intreaga in 2019, Huawei spune ca a vandut 6.9 milioane de telefoane 5G la nivel global in aceeasi perioada, cu doar 200.000 mai multe.

Huawei a lansat in 2019 8 modele de telefoane 5G pentru clientii din intreaga lume, nu toate cu aplicatii si servicii de la Google, nu toate 100% noi, dar acestea au fost disponibile pentru achizitie, la preturi variate. Cifra de 6.9 milioane de unitati vandute in 2019 este surprinzator de apropiata de cea anuntata de catre Samsung, si cu mult diferita fata de cea pe care o anuntau diverse companii specializate pe estimarea vanzarilor de telefoane.

Huawei: Anuntul ULUITOR, a Facut ce NIMENI NU SPERA ca Poate

Huawei telefoane 5G 2019

Huawei se pozitioneaza ca lider pe piata de telefoane 5G cu acest anunt, iar informatia este credibila la nivelul la care poate fi crezuta compania chinezeasca in legatura cu orice spune, deci trebuie sa fim extraordinar de sceptici. Avand in vedere ca nicio agentie care a confirmat ca Samsung e lider pe piata telefoanelor 5G nu a pus Huawei peste coreeni, e greu de crezut ca laudele pe care si le aduc ei acum sunt reale, dar poate ca in final sunt.

Huawei a vandut mai mult ca sigur vasta majoritate a acestor telefoane in China, sau alte zone din Asia, si asta pentru ca in lumea occidentala retelele 5G sunt cam inexistente si acum, nu doar la inceput, sau mijloc de 2019. Daca tot ceea ce spune Huawei este 100% adevarat, atunci Samsung n-a avut parte de un an prea bun in ciuda faptului ca sanctiunile din SUA au limitat cu adevarat capacitatea chinezilor de a lansa orice produse la nivel global.

Huawei se lauda tot timpul ca este lider in vanzarile de echipamente 5G pentru retelele de telecomunicatii, iar acum o face si cu telefoanele, dar aici s-ar putea sa vedem ca lucrurile nu sunt la fel de simple.