Huawei P40: Noua Imagine ce Prezinta in Detaliu si Noul Design

Huawei P40 apare astazi intr-o noua imagine care ne prezinta in detaliu si noul design pe care telefonul il va avea in momentul in care va fi lansat.

0

Huawei P40 foto design

Huawei P40 intra astazi in centrul atentiei lumii intregi cu aproximativ o luna si jumatate inainte de a fi lansat pentru fanii Huawei din lumea intreaga, o noua imagine oferindu-ne o previzualizare mai clara cu privire la design-ul sau. Huawei P40 este modelul de clasa medie din seria care este pregatita acum pentru lansare la nivel global, dar si modelul care va avea vanzari mai mari decat cel de top, si poate egale cu cele ale versiunii Lite, foarte ieftine.

Huawei P40 urmeaza sa aiba o camera cu senzori de imagine pozitionati in acelasi modul dreptunghiular precum vom vedea si la Huawei P40 Pro, insa unul dintre cei din modelul principal e eliminat, din cauza pretului mai mic. Huawei P40 va avea o camera tripla, la fel ca modelul lansat anul trecut, si e foarte posibil ca senzorii de imagine sa nu fie cu mult diferiti in comparatie cu cei de anul trecut, singurele imbunatatiri putand fi oferite prin software.

Huawei P40: Noua Imagine ce Prezinta in Detaliu si Noul Design

Huawei P40 imagine design

Huawei P40 nu are prea multe detalii dezvaluite inca, dar se speculeaza ca urmeaza sa vina cu un ecran care are diagonala de 6.1/6.2 inch, iar in el vom vedea cu siguranta chip-ul Kirin 990 din modelul premium. Se pare si ca Huawei P40 nu va avea port audio de 3.5mm, cei de la Huawei parand sa fi luat decizia de a il elimina, ceea ce se intampla inclusiv in cazul altor modele de telefoane Android care sunt lansate in aceasta primavara pe piata.

Huawei P40 urmeaza sa fie lansat si intr-o versiune 5G pentru clienti, iar pentru camera e posibil sa vina cu zoom optic de pana la 3X, in loc de 5X in versiunea pro, dar cel hibrid ar putea ajunge in continuare la 10X. Avand in vedere ca mai toata lumea e interesata de specificatiile Huawei P40 Pro, desi nu-l va cumpara, despre Huawei P40 nu se stiu prea multe, iar componentele noi din acest model vor fi inferioare, asa cum se intampla anual.

Huawei P40 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris undeva in cursul acestui an, o data clara nefiind stabilita, iar atunci vom vedea si restul modelelor care vor fi lansate in cadrul seriei de telefoane.