Samsung NU a Vandut chiar atat de Multe Telefoane 5G in 2019

Samsung nu a vandut chiar atat de multe telefoane 5G in 2019, iata anuntul venit de la companie, si ce planuieste sa faca in 2020 pentru clienti.

Samsung Telefoane 5G

Samsung a anuntat ieri cifrele de vanzari pentru telefoanele 5G pe care le-a lansat in 2019 pe pietele din intreaga lume, iar cifrele nu sunt chiar atat de impresionante, dar asta era oarecum de asteptat. Conform celor de la Samsung, in 2019 compania a vandut 6.7 milioane de telefoane mobile care sunt compatibile cu retelele 5G, adica modelele Samsung GALAXY S10 5G si Samsung GALAXY Note 10 Plus 5G, optiunile fiind destul de limitate pentru clienti.

Samsung a anuntat totusi ca si-a depasit propriile obiective privind vanzarile de telefoane 5G in 2019, coreenii asteptandu-se sa comercializeze doar 4 milioane de unitati in intreaga lume anul trecut. Cifra finala de 6.7 milioane de unitati este cu mult peste ceea ce pana si Samsung spera sa obtina, iar asta arata ca exista foarte multi oameni interesati sa foloseasca retelele 5G, chiar daca deocamdata ele sunt create cu foarte mari dificultati.

Samsung NU a Vandut chiar atat de Multe Telefoane 5G in 2019

Samsung sustine deasemenea ca acele 6.7 milioane de telefoane 5G pe care le-a vandut la nivel global reprezinta 54% din intreaga piata de dispozitive de acest gen, deci vanzarile totale n-au fsot chiar atat de mari. Dintre toti producatorii de telefoane mobile 5G, Samsung a avut succesul cel mai mare, iar asta si pentru ca Huawei a avut probleme cu sanctiunile din SUA, air cei de la Xiaomi n-au prea avut cautare in randul consumatorilor.

“Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că, în 2019, a livrat peste 6,7 milioane de smartphone-uri Galaxy 5G la nivel global, oferind consumatorilor posibilitatea de a experimenta viteza și performanța viitoarei generații¹. În noiembrie 2019, Samsung a reprezentat 53,9% din piața globală de smartphone-uri 5G² și a condus industria să ofere consumatorilor cinci dispozitive Galaxy 5G la nivel global, inclusiv Galaxy S10 5G, Note10 5G și Note10 + 5G, precum și Galaxy A90 5G lansat recent și Galaxy Fold 5G.”

Samsung vrea ca in 2020 sa integreze 5G in toate telefoanele pe care le vinde la nivel global, iar asta pentru ca tot mai multe retele vor fi lansate de catre diverse grupuri de telecomunicatii in urmatoarele luni. Preturile pentru telefoanele 5G urmeaza deasemenea sa scada substantial, inclusiv in ceea ce priveste oferta celor de la Samsung, iar daca toate modelele premium vor avea 5G, atunci se va ajunge la zeci de milioane de unitati vandute.

Samsung a reusit sa domine piata telefoanelor 5G in 2019, insa in 2020 lumea va arata complet diferit, in special pe final, daca Apple va include conectivitate 5G in toate telefoanele pe care le va lansa in toamna.