iPhone 12: Decizia ULUITOARE, ce Face Apple cu Telefoanele din 2020

iPhone 12 va fi lansat de catre compania Apple cu o schimbare pe care toti clientii o asteptau, dar putini mai sperau sa o vada pentru noua serie de telefoane.

iPhone 12 6 gb ram

iPhone 12 urmeaza sa aiba in sfarsit parte de acea foarte mare schimbare pe care toata lumea o astepta de la compania Apple, iar asta in conditiile in care nimeni nu mai credea ca americanii o vor oferi. Se pare ca pentru seria iPhone 12 cei de la Apple vor implementa in sfarsit 6 GB RAM in telefoanele care sunt pregatite pentru clientii din lumea intreaga, o crestere substantiala fata de ceea ce exista in modelele din seria iPhone 11 aflate acum la vanzare.

iPhone 12 cu 6 GB RAM este ceva ce vine cu un an intarziere, seria iPhone 11 avand nevoie de aceasta cantitate pentru a functiona 100% cum trebuie, insa lacomia de profit a Apple ne-a adus altceva. Actualele telefoane au probleme cu mentinerea aplicatiilor deschise in fundal daca e folosita camera pentru poze si clipuri video, deci 6 GB RAM erau necesari si in seria iPhone 11, insa cei de la Apple au decis ca abia seria iPhone 12 va avea asa ceva implementat.

iPhone 12: Decizia ULUITOARE, ce Face Apple cu Telefoanele din 2020

iPhone 12 nu va oferi totusi atat de multa memorie RAM pentru toate modelele care vor fi puse in vanzare de catre cei de la Aple, iar asta pentru ca lacomia vorbeste din nou in cazul lor. Doar modelele iPhone 12 cu ecrane de 6.7 inch, si unul cu 6.1 inch, vor avea 6 GB de memorie RAM, in timp ce alte doua modele ale iPhone 12 care au ecrane de 6.1 inch si 5.4 inch vor ramane in continuare cu doar 4 GB de memorie RAM, dar nici asta nu e 100% nou.

iPhone 12 va oferi performante de top doar pentru modelele cele mai scumpe din serie, in timp ce modelele de clasa medie vor ramane cu aceeasi cantitate de memorie RAM precum in cazul actualelor modele. Decizia aceasta a fost luata de mult timp de catre cei de la Apple, si desigur ca diferenta dintre 4 GB RAM si 6 GB RAM este mare, chiar si cu un nou procesor foarte performant pentru iPhone 12, insa aceasta e strategia Apple pentru a face bani.