Samsung GALAXY S20: PREMIERA, va Filma la Rezolutie 8K

Samsung GALAXY S20 filmare 8k

Samsung GALAXY S20 va fi primul telefon din lume, daca nu gresesc, in care este implementata posibilitatea de a filma la rezolutie 8K, iar zvonurile s-au transformat astazi in realitate multumita unei capturi de ecran din telefon.

Foarte multe imagini cu Samsung GALAXY S20 au aparut pe internet in ultimele zile multumita cuiva care a decis sa dezvaluie pentru intregul internet noutatile telefonului, inclusiv faptul ca va putea filma 8K cu noua sa camera.

Puteti vedea in imaginea de mai jos dovada faptului ca Samsung GALAXY S20 va putea filma la rezolutie 8K la, probabil, 30 fps, sau poate 24, in timp ce pentru camera frontala va fi implementata inregistrare 4K pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S20 are un nou procesor foarte performant, si memorie RAM DDR 5, deci teoretic ar trebui sa fie capabil sa filmeze la rezolutie 8K fara probleme, mai ales ca si mediile de stocare au performante foarte bune.

Samsung GALAXY S20 filmare 8K camera

Samsung GALAXY S20 ar trebui sa aiba aceasta optiune disponibila doar pentru versiunea Ultra, cu senzor de imagine de 108 megapixeli, dar mai multe detalii despre asta vom afla abia undeva in saptamanile urmatoare.