Digi Mobil: NIMENI nu Credea ca e Posibil asa Ceva, NICI Clientii

Digi Mobil a reusit ceva ce nimeni nu credea posibil, nici macar clientii sai din Romania, insa grupul RCS & RDS a reusit sa uimeasca pe toata lumea n 2019.

Digi Mobil Posibil

Digi Mobil a reusit in 2019 ceva ce probabil ca nu doar niciun client, ci ceva ce niciun concurent, nu credea posibil, iar asta desi pana atunci a fost depasit fara drept de apel de catre toata lumea. Digi Mobil a reusit sa termine anul 2019 cu cea mai extinsa acoperire 5G din Romania, iar asta desi retelele sale 3G si 4G au cea mai slaba acoperire dintre toti operatorii, iata ca pentru noua tehnologie lucrurile stau complet invers pentru grupul Digi Romania.

Digi Mobil nu a fost primul operator de telefonie mobila care a lansat o retea 5G in Romania, cei de la Vodafone avand privilegiul de a anunta aceasta premiera, insa RCS & RDS a reusit sa ii ajunga din urma, si sa ii depaseasca. Digi Mobil are in retele 5G active in 8 orase din Romania, da ati citit bine, iar clientii se pot bucura de conectivitate in multe zone din ele, ceea ce nu poate fi spus in cazul Orange si Vodafone, Telekom neavand vreo antena 5G activa.

Digi Mobil: NIMENI nu Credea ca e Posibil asa Ceva, NICI Clientii

Digi Mobil a reusit sa-si depaseasca intr-un final concurenta cu investitii sustinute, iar reteaua sa 5G ramane in momentul de fata cea mai mare din Romania inainte ca licitatia pentru frecventele 5G sa aiba loc in tara. Incertitudinile din 2019 au franat investitiile Orange si Vodafone in retelele 5G, cei de la Digi Mobil avand mai mult curaj decat competitorii si facand investitii mai mari, dar deocamdata nimeni nu stie daca banii cheltuiti cu ele au adus si profitul, sau macar au indeplinit obiectivele setate de operator.

Digi Mobil nu are cea mai rapida retea 5G, ba din contra, vitezele sunt cele mai mici dintre cele trei existente, dar ofera cea mai mare acoperire, iar la peste 600 Mbps viteza de transfer, diferentele sunt cam mici la experienta. in acest moment Digi Mobil inca se poate bucura de “coroana” pe care si-a construit-o impreuna cu reteaua 5G, insa dupa ce va avea loc licitatia pentru frecventele 5G, cred ca Orange si Vodafone vor “apasa acceleratia” si vor lasa grupul Digi Romania cu mult in urma.

Digi Mobil ar putea sa isi creasca foarte mult numarul de clienti din Romania daca ar avea si telefoane 5G ieftine pe care sa le ofere, dar cum totul e abia la inceput, clientii obisnuiti cu preturi mici probabil ca nu se prea grabesc sa cumpere telefoanele scumpe care au suport 5G.