Telekom: Clientii PIERD DUBLU Inaintea Vanzarii la Orange

Telekom isi lasa clientii cu o dubla piedere in Romania in momentul de fata, iata de ce sunt privati acestia cat inca sunt abonati ai operatorului.

Telekom clienti pierd

Telekom se grabeste sa fuga din Romania, iar pentru a-si indeplini acest obiectiv pare sa fie dispusa sa faca destul de multe, insa din asta pierd, in final, clientii sai, care raman fara unele servicii foarte importante pentru ei. Stiti deja inca de anul trecut ca Telekom este singurul operator de telecomunicatii din Romania care inca nu are o retea 5G activa in tara noastra, ceva ce nu se va schimba prea curand, si aici clientii pierd mult.

Telekom nu le ofera clientilor sai posibilitatea de a experimenta retelele 5G, nici macar intr-o forma limitata, asa cum fac toti ceilalti operatori de telefonie mobila din Romania inca de mai bine de jumatate de an. Unul dintre vicepresedintii Telekom a afirmat la un moment dat in 2019 ca actualele retele 5G din Romania nu ofera adevarata experienta 5G pentru clienti, si asta e adevarat, acoperirea fiind problema, dar acolo unde este, experienta e apropiata de ce ar trebui sa fie.

Telekom: Clientii PIERD DUBLU Inaintea Vanzarii la Orange

Telekom si-a lasat clientii si fara posturile de televiziune ale grupului Discovery, acestea disparand in totalitate din grila sa de programe la inceputul anului 2020 din cauza problemelor in negocierile dintre companii. Discovery a ales intre timp sa isi duca toate posturile in grila de programe ale celor de la Vodafone, iar o revenire la Telekom depinde foarte mult de negocierile care inca sunt duse de catre cele doua grupuri, fara ca vreunul sa cedeze inca.

Telekom si-a lasat clientii fara doua lucruri foarte importante in 2019, iar pana cand va fi finalizata vanzarea catre Orange, clientii vor ramane fix cu aceleasi lipsuri, asta daca nu cumva, printr-o minute, se vor intelege cu Discovery. Negocierile dintre parti dureaza de foarte mult timp, pentru ca nu au inceput cu doua zile inainte ca posturile sa iasa din grila Telekom, iar daca pana acum nu s-a ajuns la un acord, presiunea mai mare e pe grupul de telecomunicatii.

Telekom are o strategie destul de ciudata inainte de plecarea din Romania, insa clientii diviziei fixe vor avea parte de o viata mai buna la Orange, in timp ce divizia mobila ramane deocamdata fara un potential cumparator.