iPhone 12 va fi Lansat de Apple cu un Face ID Imbunatatit

iPhone 12 face id nou

iPhone 12 va fi lansat in toamna anului acesta de catre compania Apple, si din cate se pare, americanii vor sa le ofere clientilor inclusiv un Face ID mai bun pentru a beneficia de o experienta mai buna pentru deblocarea ecranului.

Schimbarea este una dintre cele multe care vor fi facute pentru iPhone 12 anul acesta, insa nu este una dintre cele mai importante, pentru ca sistemul in sine este oricum foarte sigur, deci poate deveni doar usor mai rapid.

iPhone 12 avea in imbunatatirea Face ID una dintre schimbarile anuntate deja de catre diverse zvonuri, insa din pacate se pare ca decupajul nu va avea dimensiunile reduse, asa cum s-a zvonit, ci ar urma sa ramana la fel de mare.

iPhone 12 Pro Max ar urma deasemenea sa aiba si un senzor de imagine ToF pentru camera, acesta urmand a imbunatati capacitatea de a face poze mai bune cu efect de adancime, dar ar aduce noi functii pentru realitate augmentata.

Desigur ca pentru seria iPhone 12 Pro vom avea si 6 GB RAM pentru a sustine aceste schimbari interesante, insa modelele celelalte din serie vor ramane cu doar 4 GB RAM, ceea ce desigur ca este o veste foarte proasta.

In final, se pare ca din 2021 vor disparea si porturile Lightning din telefoane, ele urmand a fi inlocuite cu porturile USB-C, schimbarea fiind una pe care ar putea-o forta inclusiv Uniunea Europeana pentru cei de la Apple.