Jaguar a Creat un Scaun UIMITOR pentru Masini cum NU ai mai Vazut

Jaguar a creat un scaun uimitor pentru masini, si e ceva ce pana acum nimeni nu a mai vazut in vreun automobil, o inovatie uimitoare fiind implementata.

Jaguar, unul dintre cei mai importanti producatori de automobile din lume, a creat un nou tip de scaun pentru automobile cum nimeni nu a mai vazut pana in momentul de fata, inovatia stand in centrul sau. Jaguar s-a gandit ca oamenii ar avea nevoie de ceva diferit atunci cand conduc, astfel ca a creat un scaun pentru masini care genereaza pentru soferi senzatia ca se afla la plimbare, da ati citit bine, un scaun complet diferit fata de ceea ce stiam.

Jaguar a implementat o serie de actuatori, mici dispozitive electromecanice, in aceste noi modele de scaune pentru masini, air miscarile lor sunt gandite pentru a pacali creierul ca noi de fapt ne plimbam pe jos, nu conducem. Obiectivul acestui scaun este de a reduce efectele negative pe care statul in scaun timp de cateva ore le are asupra corpului uman, in principal a spatelui, ideea fiind de a ajuta soferii sa aiba o experienta mai buna la volan.

Jaguar a Creat un Scaun UIMITOR pentru Masini cum NU ai mai Vazut

Jaguar explica in clipul video de mai sus care sunt pozitiile corecte la volan pentru a pune cat mai putina presiune pe corp atunci cand conducem, iar in baza acestor sfaturi a fost gandit si noul scaun pentru masini. Statul in scaunul de masina timp de cateva ore in timp ce conducem este daunator pentru corpul nostru, iar cei de la Jaguar stiu prea bine asta, astfel ca incearca sa aduca putina tehnologie noua in scaunele pentru automobile.

Jaguar a creat acest scaun ca un concept, deocamdata, si il testeaza in vederea implementarii in viitoare modele de automobile pe care le va lansa pentru clientii din intreaga lume. Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, insa e bine ca Jaguar se gandeste la moduri prin care sa le faca viata soferilor mai buna, in special cand vine vorba despre drumurile lungi pe care ei le fac.