Android R: Noi Detalii despre MAREA Actualizare de la Google

Android R are parte despre noi detalii in legatura cu marele update pe care compania Google il pregateste pentru toate telefoanele, iata ce e dezvaluit.

Android R geekbench

Android R este urmatorul update important pe care compania Google il va lansa pentru telefoanele din intreaga lume, iar astazi aflam noi informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre ei pentru toti utilizatorii. Astazi vedem pentru prima oara o confirmare a faptului ca Android R este in plin proces de dezvoltare la compania Google, un test de performante facut cu Geekbench confirmand utilizarea sistemului de operare pe un Google Pixel.

Android R este prezentat ca fiind in testare deocamdata, iar asocierea cu un telefon al celor de la Google este perfect normala deoarece pe aceste modele va si fi oferit pentru prima oara de catre americani. Inginerii celor de la Google testeaza Android R pe telefoanele Pixel in vederea lansarii, insa nu se stie de catre cine a fost inregistrat acest test de performante care a ajuns pe internet, desi cel mai probabil e vorba despre un angajat al companiei Google.

Android R: Noi Detalii despre MAREA Actualizare de la Google

Android R Geebench Google Pixel 4

Android R, judecand dupa scorul care este inregistrat in cadrul Geekbench, este cel mai probabil folosit pe un telefon Google Pixel 4, ceea ce desigur ca este perfect normal pentru un angajat al celor de la Google. Din pacate performantele nu au parte de vreun spor pe Android R in comparatie cu versiunile anterioare, dar nu e nimic neobisnuit la asta, pentru ca imbunatatirile de acest gen vin de la hardware, nu de la software.

Android R a avut pana acum anuntata implementarea unei schimbari care urmeaza sa le aduca utilizatorilor posibilitatea de a face filmari care au dimensiune mai mare de 4 GB, actualele fiind impartite in bucati. Android R a avut deasemenea anuntata implementarea unei functii care exista de mult pentru telefoanele iPhone, ea urmand a nu mai deconecta accesoriile conectate la telefoane chiar daca AirPlane Mode e activat de catre utilizator.

Android R urmeaza sa fie prezentat in luna mai de catre compania Google in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Mountain View, iar lansarea in versiune finala ar trebui sa aiba loc prin luna august a acestui an.