WhatsApp: MAREA PACALEALA cu care a PROSTIT Intreaga Lume

WhatsApp are o mare pacaleala inscenata de catre compania Facebook pentru intreaga lume, iata cum au prost americanii miliardele de oameni ce le folosesc aplicatia.

WhatsApp PACALEALA

WhatsApp are o foarte mare pacaleala anuntata ieri de catre presa din intreaga lume dupa ce s-a aflat ca Facebook a desfiintat echipa care dezvolta sistemul in baza caruia urmau sa fie afisate reclame pentru toata lumea in platforma. Vestea a venit ca una extrem de buna pentru cei care folosesc WhatsApp, iar asta pentru ca toata lumea s-a bucurat ca va scapa de afisarea de reclame in sectiunea “Status”, iar asta trebuia sa fie doar inceputul.

WhatsApp are anulat proiectul prin care urmau sa fie afisate reclame in sectiunea “Status”, iar asta deoarece Facebook are in plan sa faca altfel bani de pe urma platformei de mesagerie care este atat de populara. Practic, WhatsApp are anulat planul pe care Facebook l-a promovat in toata lumea pentru monetizarea platformei, dar compania va gasi alta metoda de a face bani de pe urma utilizatorilor, poate afisand chiar mai agresiv reclame.

WhatsApp: MAREA PACALEALA cu care a PROSTIT Intreaga Lume

WhatsApp nu are implementate reclame ca in Facebook Messenger, de exemplu, acolo unde utilizatorii vad materiale promotionale inclusiv printre conversatiile pe care le au cu diverse persoane. In WhatsApp ar putea fi implementate fix la fel reclamele in cadrul sectiunii in care sunt vizibile toate conversatiile pe care le au utilizatorii, iar cum Facebook fuge dupa profit la fel ca orice alta companie, nu e exclus sa vedem reclamele acolo in 2020.

WhatsApp are anulat doar un proiect pentru implementarea de reclame, unul care oricum nu le-ar fi afisat intr-un mod foarte agresiv pentru utilizatori, deci ne putem astepta ca noua idee a celor de la Facebook sa fie chiar mai rea. Acum Facebook a pacalit toata lumea cu planul sau de a renunta la reclamele din WhatsApp, dar ma astept ca ceva mult mai rau sa vina de la ei pentru ca nu au platit 20 de miliarde de dolari pe o platforma din care nu pot scoate bani.

WhatsApp va avea mai mult ca sigur dezvaluit si noul plan al celor de la Facebook inainte ca totul sa fie lansat, si ar fi bine sa ne asteptam la ceva mult mai rau decat ceea ce era pregatit pentru implementare acum.