Google Chrome: Noua Functie pe Telefoane de care AVEAI Nevoie

Google Chrome are o noua functie pentru telefoane care s-ar putea dovedi a fi extrem de utila pentru foarte multi dintre utilizatorii din lumea intreaga.

Google Chrome inchidere

Google Chrome are in plin proces de testare in vederea lansarii o noua functie foarte interesanta care are menirea de a aduce pe telefoane ceva de care nimeni nu stia ca are nevoie, dar care ar putea fi extrem de util. Pentru ca memoria RAM este foarte importanta pentru telefoane, si ea nu trebuie ocupata in mod inutil, Google Chrome are in testare o functie care ne recomanda inchiderea tab-urilor care n-au mai fost accesate de ceva vreme.

Google Chrome va analiza tab-urile pe care le deschidem in mod regulat in telefoanele noastre, iar cele care au ramas deschise in fundal, dar n-au mai fost folosite de ceva vreme, vor fi recomandate pentru inchidere. Nu prea conteaza ce fel de tab este cel pentru care se face recomandarea de inchidere de catre Google Chrome, iar respectarea recomandarilor facute de catre cei de la Google ar putea duce si la imbunatatirea performantelor telefoanelor.

Google Chrome: Noua Functie pe Telefoane de care AVEAI Nevoie

Google Chrome recomandare inchidere tab

Google Chrome are aceasta functie implementata in momentul de fata pentru testare pe telefoanele mobile cu sistem de operare Android, acolo unde a fost descoperita in urma unei analize. Cei care folosesc aceasta versiune a Google Chrome pot activa un flag special care permite folosirea ei, iar daca nu sunt multumiti de felul in care functioneaza, atunci o pot dezactiva pentru a nu mai avea parte de vreo recomandare.

Google Chrome nu are deocamdata explicata in detaliu functionalitatea acestui nou sistem, dar mai mult ca sigur vorbim despre analizarea ultimelor date de deschidere, si nu a RAM-ului consumat. In aceasta idee, ar putea veni recomandari pentru a inchide tab-uri care nu consuma in mod neaparat prea mult RAM, si implicit resurse ale telefonului, prin Google Chrome, dar oricum ar fi situatia, e bine ca tab-urile nefolosite sa fie inchise.