Politia Romana: Mesajul IMPORTANT care a pus MULTI Romani pe GANDURI

Politia Romana vecini

Politia Romana a publicat astazi un nou mesaj foarte important care a pus deja foarte multi romani pe ganduri in legatura cu ceea ce li se poate intampla daca incalca o lege noua care a fost adoptata in Romania.

Politia Romana le readuce in atentie celor carora le place sa faca galagie pe timpul noptii ca risca sa primeasca o amenda de la 500 la 1500 de LEI, fie ca au televizorul dat prea tare, sau boxele prin care asculta muzica din Spotify, sau Apple Music.

Politia Romana le aduce in atentie petrecaretilor si faptul ca daca li se aplica o amenda de acest gen, iar ei recidiveaza, atunci risca sa primeasca o amenda cuprinsa intre 3000 LEI si 6000 LEI, deci substantial mai mare.

Politia Romana aplica amenzile automat chiar daca deschideti, sau nu, usa de la apartament, refuzul de a deschide atunci aducandu-va o chemare la sectie, pe care daca n-o respectati, primiti alta amenda substantiala.

Politia Romana a lucrat la aceste modificari legislative din cauza faptului ca exista foarte multe persoane carora nu le pasa decat de ele, iar atunci cand nu inteleg “cu vorba buna”, exista si alte solutii pentru problema.

Politia Romana nu a specificat asta in mesajul sau de pe Facebook, dar noile prevederi legale au intrat in vigoare din data de 1 ianuarie 2020, deci se aplica inclusiv acum, asa ca aveti grija cum va purtati cu vecinii vostri.

Noile modificări la legea 61/1991 vor avea mulți fani!Dacă te-ai gândit să dai o petrecere, și deranjezi vecinii,…

Publicată de Politia Romana pe Duminică, 19 ianuarie 2020