Lexus Prezinta Masinile cu care ne vom Plimba pe Luna

Lexus nava spatiala luna

Lexus, unul dintre cunoscutii producatori de automobile de lux, s-a gandit sa ne arate cum ne vom plimba pe Luna daca vom ajunge vreodata sa colonizam satelitul natural al Pamantului, ceea ce multa lume se cam asteapta.

Lexus a colaborat cu Studioul European pentru Design Avansat in crearea acestor concepte pentru masinile cu care ne vom plimba pe Luna, si desigur ca de fapt vorbim despre nave spatiale, nu automobilele pe care le stim azi.

Lexus motocicleta spatiala luna

Lexus s-a inspirat din masinile LF-30, un concept de masina electrica pe care vrea sa o lanseze in viitor, si desigur ca vorbim dspre ceva ce pare complet ireal in momentul de fata, dar poate ca peste 100 de ani va fi realizabil.

Lexus masina spatiala luna

Lexus incearca sa ii readuca lumii entuziasmul pentru viitor, asa cum era inainte de anii ’90, cand se credea ca in anii 2000 vom zbura cu nave spatiale pe planeta, si suntem extrem de departe de a face acest lucru acum.

Lexus automobil luna

Totusi, fata de acum un secol omenirea a evoluat extraordinar de mult, astfel ca peste inca unul e complet posibil ca oamenii sa conduca masini zburatoare si sa isi faca vacantele pe Luna, sau poate chiar pe Marte, orice fiind posibil.