Netflix: Abonatii ULUITI de Decizia INCREDIBILA Luata pentru 2020

Netflix si-a uluit toti abonatii cu o decizie incredibila pe care a luat-o pentru toti acestia pentru anul 2020, iata ce ne asteapta in urmatoarele luni.

Netflix abonati

Netflix a pregatit pentru 2020 ceva ce a uluit abonatii din intreaga lume, si ceva ce nimeni nu credea ca se poate intampla, insa dorinta mare de succes a companiei americane ne aduce foarte multe schimbari majore de la ea. V-am spus ieri ca Netflix intentioneaza sa investeasca 17.3 miliarde de dolari pentru a produce filme si seriale pentru platforma de streaming video la cerere, iar asta inseamna ca si mai mult continut va fi disponibil pentru toata lumea.

Netflix creste suma investitiilor cu 2 miliarde de dolari fata de ceea ce a investit in 2019 pentru filme si seriale, iar numarul creatiilor care ar trebui sa ajunga in platforma ar trebui sa creasca substantial. In 2019 Netflix a lansat in libraria sa de filme si seriale aproximativ 370 de creatii originale pentru abonatii din intreaga lume, o cifra uluitoare care ne spune totusi ca in fiecare zi a aparut cate ceva nou de urmarit, acesta fiind si obiectivul companiei.

Netflix: Abonatii ULUITI de Decizia INCREDIBILA Luata pentru 2020

Netflix urmeaza sa creasca aceasta rata de publicare anuala de filme si seriale, iar asta pentru ca in 2020 cele 17.3 miliarde pregatite pentru investire ar urma sa aduca aproximativ 400 de creatii originale noi in platforma. Desi suma investita creste cu aproximativ 15%, numarul de creatii originale va creste cu doar aproape 10%, dar asta e ceva destul de normal, desi comparand 2018 cu 2019 se observa o crestere cu 50% a numarului de filme si seriale facute de Netflix.

Netflix vrea sa aiba anual cat mai multe filme si seriale lansate in platforma sa, iar cu minim 1 creatie noua disponibila zilnic pentru vizualizare, compania se asigura de faptul ca isi va putea creste substantial numarul de abonati. Oamenii vor sa vada tot timpul cate ceva nou in platforma Netflix, iar planul pe care americanii il au ar trebui sa ii satisfaca inclusiv pe cei mai exigenti dintre abonatii sai, investitiile fiind gandite pentru a atinge acest obiectiv.

Netflix si-a crescut anual substantial si numarul de abonati, avand acum aproximativ 160 de milioane in intreaga lume, iar numarul este in continua crestere multumita continutului foarte bun care este oferit.