Jennifer Aniston: PRIMUL PREMIU Castigat cu un Serial a Apple

Jennifer Aniston a castigat primul sau premiu cu un serial al companiei Apple, The Morning Show aducandu-i chiar si o premiera personala la acest nivel.

Jennifer Aniston premiu

Jennifer Aniston, celebra actrita care a jucat in binecunoscutul serial de comedie Friends, a fost premiata noaptea trecuta pentru rolul pe care l-a avut inclusiv intr-unul dintre serialele lansate de catre Apple in Apple TV+. Alaturi de Reese Witherspoon, Steve Carell, sau Billy Crudup, Jennifer Aniston a fost prezenta in serialul The Morning Show, unul care a fost nominalizat inclusiv pentru un premiu in cadrul galei Globurilor de Aur 2020, dar nu a castigat.

Jennifer Aniston joaca unul dintre rolurile principale in acest serial, fiind fosta co-prezentatoare a lui Steve Carell, un prezentator concediat in urma unui scandal sexual cu ramificatii foarte extinse. Jennifer Aniston a avut evolutia atat de mult apreciata de catre juriul Screen Actor’s Guild (SAG) incat acestia i-au acordat rolul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de tip drama, ea castigand astfel primul premiu intr-o colaborare cu Apple, iar Apple primul premiu pentru The Morning Show.

Jennifer Aniston: PRIMUL PREMIU Castigat cu un Serial a Apple

Jennifer Aniston a castigat astfel si primul sau premiu individual de la SAG, ea fiind premiata in 1996 impreuna cu restul actorilor din serialul Friends, dar evenimentul de aseara marcheaza o premiera si pentru ea. Billy Crudup a fost deasemenea nominalizat cu The Morning Show pentru premiul celui mai bun actor intr-un serial de drama, insa acesta a fost castigat de catre Peter Dinklage cu Game of Thrones, deci Jennifer Aniston a ramas cu singurul premiu pentru ceva produs de Apple.

Jennifer Aniston este si producator executiv la The Morning Show, impreuna cu Reese Witherspoon, deci victoria este cu atat mai importanta din moment ce e a fost implicata in procesul de productie. Premium castigat de catre Jennifer Aniston ne confirma faptul ca Apple reuseste din prima sa creeze productii care sa fie apreciate inclusiv de catre critici, iar asta e fix ceea ce se asteptau toti clientii companiei americane sa vada in Apple TV+.

Jennifer Aniston va ramane la The Morning Show si pentru sezonul al doilea, care va fi lansat in 2020, dar abia in toamna acestui an, undeva prin noiembrie, cum a fost lansat si primul sezon in Apple TV+.

UPDATE: Tim Cook, presedintele Apple, a laudat-o deasemenea pe actrita.