Netflix: Clientii UIMITI de Anuntul ULUITOR Venit Noaptea Trecuta

Netflix a avut noaptea trecuta parte de un anunt uimitor care a uluit si bucurat foarte multi clienti din lumea intreaga, iata ce s-a intamplat pentru companie.

Netflix premii sag

Netflix are clientii uimiti de un anunt foarte important venit noaptea trecuta cu privire la serviciul de streaming video la cerere, iar vestea este una extrem de de importanta pentru toata lumea acum. Noaptea trecuta a avut loc SAG Awards, un eveniment in care foarte multe seriale si filme au fost premiate, acesta fiind un nou preambul pentru premiile Oscar 2020, acolo unde Netflix are 20 de nominalizari, si are sanse destul de bune sa castige cateva premii importante.

Netflix a reusit sa adune la SAG Awards cateva premii pentru filmele si serialele pe care le-a creat, lista de nominalizari nefiind mare pentru platforma, dar chiar si asa, a reusit sa atraga aprecierile juriului. Netflix a reusit sa castige un premiu doar cu cu productia The Crown, desi in lista de nominalizari au mai fost incluse si The Irisman, sau Stranger Things, toate acestea fiind extrem de apreciate de catre abonatii din intreaga lume.

Netflix: Clientii UIMITI de Anuntul ULUITOR Venit Noaptea Trecuta

Netflix a castigat cu serialul The Crown premiul pentru cel mai bun grup de actori intr-un serial de tip drama, iar pentru a ridica premiul de pe scena au fost prezenti actorii Helena Bonham Carter, Josh O’Connor si Erin Doherty. Desi cei de la Netflix se asteptau sa castige ceva si cu The Irishman, care a fost foarte promovat din cauza actorilor extrem de cunoscuti, dar si a regizorului foarte bun, iata ca nici aici si nici la Globurile de Aur 2020 n-a castigat ceva.

Netflix nu a obtinut nimic nici pentru Stranger Things, care deasemenea a fost foarte apreciat pentru fiecare sezon care este disponibil in cadrul platformei, dar iata ca se intampla si surprize interesante din acest punct de vedere. Netflix asteapta acum sa vada ce premii ar mai putea castiga cu productiile sale in baza celor 20 de nominalizari de la premiile Oscar 2020, dar e foarte posibil ca si acolo bucuriile sa fie limitate pentru companie.

Netflix va avea multi actori prezenti la premiile Oscar 2020, decernarea lor urmand a avea loc in ziua de 10 februarie, astfel ca mai avem ceva de asteptat pana cand vom afla ce a mai castigat, sau nu.