Samsung: CUTREMUR in Divizia care Produce Telefoane Mobile

Samsung a produs un cutremur serios pentr divizia care produce telefoane mobile, iata ce schimbare foarte serioasa a fost impusa de catre coreeni.

Samsung cutremur

Samsung si-a cutremurat divizia de telefoane mobile in acest weekend, compania coreeana facand o schimbare extrem de importanta pentru a isi putea creste profitabilitatea si vanzarile. Dj Koh, cel care a fost pana acum seful diviziei pentru produse IT si comunicatii mobile, a renuntat la pozitia sa in favoarea lui Taemoon Roh, care acum va incerca sa readuca divizia pe drumul cel bun dupa luni si luni de zile de profit in plina scadere pentru companie.

Samsung a avut probleme foarte mari cu divizia de telefoane in ultimii doi ani, iar DJ Koh nu pare sa fi fost capabil sa tina lucrurile pe calea cea buna, astfel ca acum vine un alt lider pentru ea. Taemoon Roh ar fi creditat pentru construirea brand-ului GALAXY pentru telefoane si tablete, el avand o experienta de 20 de ani in cadrul Samsung, si fiind considerat un om foarte meticulos care acorda foarte mare atentie la functiile telefoanelor mobile.

Samsung: CUTREMUR in Divizia care Produce Telefoane Mobile

Samsung a inregistrat o crestere de 2.5% a valorii actiunilor dupa numirea noului presedinte pentru divizia de telefoane mobile, iar asta dupa ce zilele trecute anuntase o noua scadere a incasarilor pentru tot grupul. Samsung a anuntat ca incasarile sale au scazut cu o treime fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-a inregistrat o scadere fata de anul 2018, deci e nevoie de mari schimbari, si s-a inceput cu divizia de telefoane mobile.

“Samsung Electronics Co. a numit Taemoon Roh șeful diviziei sale de smartphone-uri, însărcinând un executiv veteran cu supravegherea celei mai mari activități de dispozitive mobile din lume. Roh, care a fost fostul executiv numărul 2 al unității, va prelua postul de frunte de la Koh Dong-Jin începând de luni.”

Samsung isi pune mari sperante in vanzarile de telefoane, inregistrand peste 300 de milioane de unitati comercializate anual, desi vasta majoritate sunt cele ieftine, sau de clasa medie. Samsung are totusi probleme cu concurenta extrem de puternica facuta de Apple in segmentul de telefoane premium, iar in segmentele de telefoane de clasa medie are probleme foarte mari cu telefoanele de la Huawei, OPPO, Vivo, Xiaomi, OnePlus, si nu numai.

Samsung are pentru divizia de telefoane un lider care a fost in centrul multor schimbari foarte importante pentru modul in care sunt facute acestea, iar foarte multa lume are incredere ca el va schimba evolutia negativa a diviziei.