NASA: Anuntul SPECIAL care INTRISTAT Intreaga Planeta (VIDEO)

NASA a facut un anunt special care a intristat intreaga planeta astazi, iata ce urmeaza sa se intample in cursul zilei de maine si va fi transmis live de ea.

NASA a facut astazi un anunt extrem de important care a intristat intreaga planeta pentru ca vorbim despre o veste care vine de nicaieri, si care ar putea avea un impact destul de mare pe termen lung. Cei de la NASA au anuntat in mod oficial astazi ca maine vor dezactiva telescopul spatial Spitzer dupa 19 ani si jumatate de activitate, iar asta in ciuda faptului ca el a fost folosit pentru a descoperi foarte multe dintre secretele universului.

NASA a lansat telescopul Spitzer in august 2003 pentru a analiza cu ajutorul sau indepartatul univers, a descoperi planete si stele, si nu numai, iar misiunea s-a dovedit a fi un real succes pana acum. Spitzer a fost folosit de catre NASA pentru a descoperi inclusiv 2 exoplanete, acestea fiind unele dintre cele mai importante obiecte din spatiul cosmic pe care le-a detectat.

NASA: Anuntul SPECIAL care INTRISTAT Intreaga Planeta (VIDEO)

NASA va organiza maine un eveniment special care va fi transmis in direct pe NASA Television, Facebook Live, Ustream, YouTube, Twitter si website-ul sau, iar in cadrul lui va face o prezentare finala a Spitzer. Cei de la NASA au si o serie de invitati care vor discuta despre ceea ce a insemnat Spitzer pentru istoria agentiei spatiale europene, iar cei care au urmart cu atentie tot ceea ce a descoperit agentia spatiala americana sigur stiu cat de important e Spitzer.

NASA nu are in Spitzer singurul sau telescop spatial, insa acesta este fara discutie unul extrem de important, insa el are la baza tehnologii foarte vechi, si e timpul pentru un upgrade facut, dar si un telescop nou. NASA va lansa o misiune cu un telescop spatial inlocuitor, insa intre timp se va baza pe celelalte nave pe care le ghideaza prin spatiul cosmic, si are destule care se misca in momentul de fata prin galaxia noastra, chiar la distante mari.