Netflix: Vestea PROASTA pe care NIMENI nu Vrea sa o AUDA

Netflix are dezvaluita o veste proasta pe care nimeni nu ar vrea sa o auda de la platforma de streaming video la cerere, iata ce ar putea primi clientii.

Netflix reclame

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video din intreaga lume, iar pentru a ajunge in acest punct a fost nevoie de foarte multa munca depusa de catre managerii sai pentru a construi ceva ce este greu de realizat. Unul dintre marile avantaje ale celor de la Netflix in fata altor platforme concurente sta in faptul ca platforma nu afiseaza reclame printre filmele si serialele pe care le distribuie, iar asta desi ar putea face multi bani de pe urma lor.

Netflix a fost gandit ca un serviciu de streaming video la cerere pentru care se plateste abonament, dar nu exista reclame, insa in ultimii ani au aparut tot mai multe cereri din partea unora dintre actionari sa se treaca si la acest sistem. Unii cer ca Netflix sa ofere inclusiv posibilitatea de a accesa filmele si serialele din platforma in mod gratuit cu reclame afisate pentru cei care acceseaza continutul, asa cum se intampla in cazul platformei Spotify.

Netflix: Vestea PROASTA pe care NIMENI nu Vrea sa o AUDA

Netflix a rezistat in mod eroic pana acum in fata tuturor celor care in mod constant cer introducerea de reclame in platforma, insa iata ca aceste cereri revin, inclusiv in cazul celor cu abonamente. Acum vin presiuni pentru Netflix de a oferi inclusiv abonamente mai ieftine pentru clienti, dar care sa afiseze reclame in timpul vizualizarii de filme si seriale, ceea ce in final ar putea aduce mai multi bani decat abonamentele in sine, conform celor care cer asta.

Netflix a rezistat pana acum tentatiei de a face foarte multi bani de pe urma celor aproximativ 160 de milioane de abonati care platesc in fiecare luna bani pentru a urmari continutul disponibil in platforma. Nu se stie pentru cat timp va mai rezista Netflix din acest punct de vedere, mai ales ca in 2020 vre sa investeasca 17.3 miliarde de dolari pentru a lansa aproximativ 400 de filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, un obiectiv extrem de greu de realizat.

Netflix ar putea introduce la un moment dat si abonamente in cadrul carora sunt afisate reclame, sau ar putea oferi versiuni gratuite bazate pe reclame, dar deocamdata nimeni nu stie cand s-ar putea intampla acest lucru.