Preturile Samsung GALAXY S20 ii cam SPERIE pe Fanii Samsung

Preturile Samsung GALAXY S20 ii cam sperie pe fanii Samsung din intreaga lume, iata cat de mult urmeaza sa coste noile modele de telfeoane la lansare.

Preturile Samsung GALAXY S20

Preturile Samsung GALAXY S20 au fost dezvaluite inainte ca seria de telefoane sa fie efectiv prezentata in cadrul conferintei din 11 februarie, cand ar urma sa vedem toate noutatile pregatite pentru ele. Preturile Samsung GALAXY S20 vin impreuna cu o data de lansare, ziua de 13 martie fiind, aparent, aleasa de catre compania coreeana pentru a incepe vanzarile telefoanelor care sunt asteptate de foarte multa lume in acest moment.

Samsung GALAXY S20 va costa 900 – 1000 de euro, pretul Samsung GALAXY S20 Plus fiind de 1050 – 1100 de euro, in timp ce Samsung GALAXY S20 va avea un pret de 1300 de euro, aprent fara vreo posibila variatie. Preturile pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 sunt cu mult mai mari decat cele percepute pentru modelele Samsung GALAXY S10, dar specificatiile mult mai bune probabil ca au obligat compania Samsung sa creasca si preturile de vanzare.

Preturile Samsung GALAXY S20 ii cam SPERIE pe Fanii Samsung

Samsung GALAXY S20 Ultra, adica modelul despre care v-am spus ca va fi singurul car va merita cumparat, are un pret de vanzare surprinzator de mare, dar cel care le-a dezvaluit sustine ca ele ar trebui sa fie mai mici in final. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca Samsung GALAXY S20 Plus sa coste 900 – 950 de euro, Samsung GALAXY S20 Ultra sa coste maxim 1100 de euro, iar Samsung GALAXY S20 sa fie 750 – 800 de euro, dar realitatea va fi alta.

Samsung GALAXY S20 nu va fi o serie de telefoane chiar atat de ieftina precum sperau unii dinre fanii companiei Samsung, iar aceasta ar putea fi si o mare problema pentru companie in 2020. Daca preturile seriei Samsung GALAXY S20 vor fi cu mult peste cele ale telefoanelor iPhone, atunci lumea nu va fi chiar atat de dornica sa le cumpere, insa partea buna pentru coreeni este ca nu vor avea concurenta din partea Huawei, din cate se pare.

Samsung GALAXY S20 ar putea avea preturi mai mici in momentul lansarii, insa nu stiu chiar cat de mici vor fi, mai ales ca si Samsung GALAXY Z Flip va costa 1400 de euro, desi trebuia sa fie mai ieftin decat iPhone 11 Pro.