Netflix: TOP 5 Lucruri pe care Abonatii le URASC EXTREM de Mult

Netflix are foarte multi abonati in lumea intreaga, iar acestea sunt 5 dintre lucrurile cele mai mari pe care oamenii le urasc extrem de mult la platforma.

Netflix urasc

Netflix este fara discutie cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, dar desi are 160 de milioane de abonati, exist alucruri pe care oamenii le urasc fara masura cand vine vorba despre ea. Cei de la Netflix stiu foarte bine care sunt lucrurile pe care oamenii le urasc la platforma, si lucreaza pentru a rezolva unele dintre probleme, dar desigur ca au nevoie si de timp pentru a face efectiv asta, iar procesul este unul de durata.

Netflix enerveaza foarte multi utilizatori din cauza faptului ca nu permite cautarea filmelor si serialelor din platforma in baza genului din care fac parte, desi o categorie secreta de acest gen poate fi vazuta cu un link special. Netflix modifica deasemenea destul de des categoriile de filme afisate in ecranul principal de recomandari, ceea ce enerveaza oamenii pentru ca daca vor sa vada ceva ce nu au apucat, nu mai gasesc printre recomandarile principale.

Netflix: TOP 5 Lucruri pe care Abonatii le URASC EXTREM de Mult

Netflix are, poate, cea mai enervanta dintre functii in redarea automata a trailerelor in momentul in care este accesata prima pagina de recomandari, lumea plangandu-se de mult de acest lucru. Ramanand tot aici, lumea este nemultumita si din cauza faptului ca Netflix incepe sa redea automat un film, sau serial, in momentul in care accesam imaginea sa de preview, iar asta afecteaza si recomandarile viitoare pentru ca e adaugat automat la lista de continut redat.

Netflix inca nu a rezolvat marea problema a recomandarilor, iar asta pentru ca de foarte multe ori afiseaza continut de care lumea nu este interesata, si nu cred ca exista utilizator care sa nu fi fost enervat de catre asta. Netflix isi modifica in mod constant algoritmul de recomandare a filmelor si serialelor, insa nu prea pare capabila sa gaseasca vreo combinatie perfecta de reguli pentru a le afisa oamenilor intotdeauna ceea ce vor efectiv sa urmareasca.

Netflix are desigur si alte probleme mai mici, cum ar fi imposibilitatea de a modifica nivelul de luminozitate, insa principalele 5 pe care oamenii le urasc foarte mult sunt listate mai sut pentru voi.