WhatsApp: Schimbarea MAJORA din 2020 ce a UIMIT TOATA Lumea

WhatsApp are parte de o schimbare extrem de importanta in 2020 care a uimit pe toata lumea, iata ce a facut compania Facebook pentru utilizatorii platformei.

WhatsApp uimit

WhatsApp a inceput anul 2020 cu o schimbare extrem de mare la care chiar nimeni nu se astepta, iar asta in conditiile in care pana acum ni s-a spus ca se va intampla ceva exact invers pentru aplicatia telefoanelor. Vorbim despre faptul ca Facebook a renuntat la ideea de a mai implementa reclame in cadrul aplicatiei WhatsApp, ceea ce chiar nimeni nu credea ca se va intampla din moment ce Facebook este cunoscuta ca o companie flamanda dupa profit.

WhatsApp nu va avea implementate reclame, ci in schimb cei de la Facebook au luat decizia de a isi regandi planurile de a face bani cu aplicatia, insa pana acum nu s-a aflat care sunt noile lor intentii. Facebook va gandi cu siguranta o metoda mult mai intruziva de a implementa reclame in aplicatia WhatsApp, iar asta pentru ca decizia de a renunta la ele acum sigur nu a fost luata foarte usor.

WhatsApp: Schimbarea MAJORA din 2020 ce a UIMIT TOATA Lumea

WhatsApp trebuia sa aiba implementate reclamele in sectiunea “Status”, dar e posibil ca Facebook sa fi gasit o metoda si mai buna de a face bani de pe urma noastra, probabil dintr-o sectiune separata a aplicatiei. Desigur ca nu stie nimeni inca exact ce se va intampla, dar e posibil sa vedem ceva similar cu ceea ce exista in Facebook Messenger, adica afisarea reclamelor printre conversatiile pe care le avem afisate in sectiunea principala a aplicatiei.

WhatsApp a avut in aceasta schimbare anuntata de foarte multa vreme si prezentata pentru companiile care ar fi interesate sa cumpere reclama in cadrul sau, dar iata ca pana la urma totul a disparut. Acum cei de la Facebook fac o schimbare in strategia de pregatire a acestei schimbari, iar WhatsApp ar putea avea totul dezvoltat intr-un mult mai mare secret si lansat fara vreo avertizare prealabila, ceea ce ar lua foarte multa lume prin surprindere.

WhatsApp va avea in mod sigur incluse reclame in interfata pentru utilizatori, iar cu asta trebuie sa ne obisnuim, singura necunoscuta fiind momentul in care totul va fi impus pentru toata lumea.