Samsung GALXY S20 Ultra: SINGURUL Telefon Android ce va Merita Cumparat

Samsung GALXY S20 Ultra va fi singurul model de telefon Android care va merita cumparat in aceasta primavara, iata de ce nu va avea concurenta pe piata.

Samsung GALXY S20 Ultra merita

Samsung GALXY S20 Ultra va fi singurul telefon Android dintre cele ce vor fi lansate in aceasta primavara care va si merita cu adevarat cumparat de catre cei care isi doresc sa se bucure de cele mai noi inovatii in materie de tehnologie. Samsung GALXY S20 Ultra va fi, fara discutie, singurul model de telefon din seria S20 care va merita cumparat de catre clienti, dar privind la ceea ce va fi lansat de concurenta, nu prea exista motive sa privim altundeva.

Samsung GALXY S20 Ultra va avea drept principali concurenti pe piata telefoanele iPhone 11 Pro Max si Huawei P40 Pro, dar cu cea din urma solutie exista o foarte mare problema. Desi din punct de vedere tehnic, Huawei P40 Pro ar fi o alegere la fel de buna precum Samsung GALXY S20 Ultra, lipsa aplicatiilor si serviciilor de la Google il transforma intr-un telefon care trebuie evitat pentru ca nu va putea oferi tot ceea ce va avea telefonul coreenilor.

Samsung GALXY S20 Ultra: SINGURUL Telefon Android ce va Merita Cumparat

Samsung GALXY S20 Ultra nu va avea un rival real pe piata Android in primavara, daca Huawei P40 Pro va ramane fara aplicatiile si serviciile Google, iar alte telefoane care sa ofere la fel de multe nu prea vor exista. OnePlus, Xiaomi, LG, Sony, si alte companii vor lansa telefoane interesante in primavara, unele mai ieftine decat Samsung GALXY S20 Ultra, dar ele, in special cele chinezesti, nu vor avea toate functiile oferite de catre coreeni.

Samsung GALXY S20 Ultra va o varietate de noutati tehnologice pe care producatori ca OnePlus, Xiaomi, OPPO, nu le vor putea oferi in telefoanele lor deoarece acestea sunt mult mai ieftine, si ceva trebuia sa lipseasca. Oricine va fi in aceasta primavara interesat sa cumpere un telefon Android premium de ultima generatie, nu prea are o alta alegere serioasa in afara Samsung GALXY S20 Ultra pentru a avea parte de cea mai buna experienta posibila.

Samsung GALXY S20 Ultra va fi prezentat de catre compania coreeana in cadrul unui eveniment care va avea loc in data de 11 februarie, insa lansarea in magazine va fi organizata undeva pe la inceputul lunii martie.