Windows 10: Vestea GROZAVA la care NIMENI nu s-ar fi GANDIT

Windows 10 are o veste grozava anuntata, si nimeni nu se astepta ca asa ceva sa fie oferit de catre Microsoft, iata de ce vom avea parte in curand.

Windows 10 transfer

Windows 10 are parte de o veste grozava la care nimeni nu s-ar fi gandit pana acum, iar asta pentru ca Microsoft n-a dat in vreun moment dat de inteles ca ar putea oferi asa ceva pentru clientii din intreaga lume. Mai exact, cei de la Microsoft vor sa implementeze pentru aplicatia Your Phone o noua functionalitate care va permite transferul mult mai rapid si mai usor de fisiere intre telefoane si calculatoare in cadrul sistemului de operare Windows 10.

Windows 10 are aplicatia Your Phone lansata si gandita pentru a facilita interconectarea telefoanelor mobile cu calculatoarele, insa cele cu Android se bucura de mai multe functii decat restul, ceea ce nu e tocmai nou. Cel mai probabil pentru cele Android va fi implementata in aplicatia Your Phone din Windows 10 functia de transfer de continut, versiunea sa cea mai recenta avand intrari in codul sursa care confirma intentiile companiei americane.

Windows 10: Vestea GROZAVA la care NIMENI nu s-ar fi GANDIT

Windows 10 va permite folosirea acestei functii atat pentru a copia continut din telefoane in calculatoare, cat si viceversa, iar ea va fi extrem de utila pentru a copia diverse tipuri de fisiere de dimensiuni mari, non-standard. Telefoanele pot fi folosite ca medii de stocare pentru diverse tipuri de fisiere, sau chiar clipuri video de dimensiuni mari, iar acum Windows 10 va permite o mult mai simpla procedura de a le aduce in telefoanele noastre.

Windows 10 ne va oferi posibilitatea de a copia foarte rapid in telefoane fie clipuri video mari, fie muzica de orice gen, totul multumita acestei functii care va facilita accesul rapid la sistemul de fisere. Aplicatia va avea suport integrat pentru copy/paste si drag/drop, deci teoretic vom putea trace fisierele din File Explorer-ul Windows 10 peste aplicatia Your Phone pentru a le transfera foarte rapid in telefoanele noastre, ceea ce in mod normal nu este prea usor de facut.

Windows 10 va avea aceasta functie lansata intr-o viitoare versiune a aplicatiei Your Phone, dar in momentul de fata nu exista indicii cu privire la o posibila data pentru lansarea acesteia.