Google Maps: Schimbare Importanta in Aplicatia pentru Telefoane

Google Maps timeline

Google Maps a lansat o actualizare importanta in aplicatia pentru telefoanele mobile, compania Google dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta mult mai buna pentru utilizarea acestea in viata de zi cu zi.

Google Maps a schimbat in sectiunea Timeline modul in care sunt afisate locatiile vizitate de catre noi in timpul folosirii aplicatiei, ceea ce va face descoperirea lor mult mai usoara pentru a le revizita.

Google Maps a lansat abia saptamana aceasta sectiunea Timeline pe telefoanele iPhone, iar acum deja o imbunatateste, ea grupand locatiile vizitate de catre noi in functie de orasul in care am fost, dupa cum puteti vedea.

Google Maps timeline sectiuni

Google Maps are acum sectiunea Timeline impartita in mai multe sub-sectiuni care permit vizualizarea mai usoara a locatiilor vizitate, chiar in functiile de categoria din care acestea fac parte, ceea ce ne face viata mult mai usoara.

Google Maps a lansat schimbarea in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoane, care poate fi descarcata chiar acum prin intermediul App Store de catre oricine.