iPhone 9 Intra in Curand in Productie, va fi LANSAT mai Devreme

iPhone 9 productie lansare

iPhone 9 este pregatit pentru a fi pus in vanzare cat mai repede de catre cei de la Apple, compania americana intentionand sa inceapa vanzarile pentru noul model de telefon chiar in luna februarie, aparent mai devreme decat de obicei.

iPhone 9 va fi lansat de catre cei de la Apple in luna martie pentru clientii din intreaga lume, cam asa cum a fost lansat si iPhone SE, insa daca productia incepe atat de devreme, ar trebui sa-l vedem undeva pe la inceput de luna.

iPhone 9 are deja partenerii Apple in pregatiri intense pentru fabricare, Foxconn, Pegatron si Wistron fiind companiile alese pentru a asambla noul model de telefon pe care americanii vor sa il puna la vanzare pe pietele globale.

iPhone 9 va fi un iPhone 8 care are componentele interne modificate, insa design-ul va fi acelasi, deci nu va exista Face ID, ci Touch ID, si nu vorbim decat despre vechiul ecran de 4.7 inch, nu despre unul nou de 5.8 inch.

“Furnizorii Apple intenționează să înceapă asamblarea unui nou iPhone ieftin în februarie. Compania Cupertino, din California, este așteptata să dezvăluie oficial noul telefon încă din martie. Noul telefon este de așteptat să aibă Touch ID integrat în butonul de pornire, reutilizând tehnologia Apple consacrată, în loc să opteze pentru un senzor de amprentă în afișaj, precum majoritatea rivalilor Android moderni.”

iPhone 9 din primavara va fi secondat de unul in toamna, acel model urmand a avea Face ID si unele dintre noutatile care exista in iPhone 11, dar ar putea avea si 5G, si desigur ca va fi mai scump decat modelul care va fi lansat acum.

iPhone 9 pregatit pentru lansare in primavara de catre Apple ar trebui sa coste cam 400 de dolari, sau euro, deci va fi accesibil pentru foarte multi dintre fanii companiei din Cupertino.