Netflix: Anuntul OFICIAL despre Clienti ce a UIMIT Intreaga Lume

Netflix a facut in mod oficial un anunt uimitor despre clientii din intreaga lume, iata ce a dezvaluit compania cu privire la abonatii pe care-i are acum.

Netflix clienti

Netflix a facut in cursul noptii trecute un anunt oficial cu privire la clientii din intreaga lume, compania americana luand pe toata lumea prin surprindere pentru ca nimeni nu se astepta sa auda vesti atat de bune. Cei de la Netflix au anuntat ca numarul de abonati la nivel global a crescut la 167 milioane de abonati, cu 8.8 milioane de abonati in plus fata de T3 2019, si cu 7.6 milioane de abonati mai mult decat se astepta compania sa aiba.

Netflix a reusit sa traga in T4 2019 cam la fel de multi abonati precum in T4 2018, semn ca lumea este in continuare extrem de interesata sa vada filmele si serialele care sunt disponibile in platforma. In ciuda acestei cresteri substantiale la nivel global, in SUA si Canada lucrurile n-au mers chiar atat de bine, acolo Netflix adaugand doar 550.000 de abonati la platforma sa, adica undeva pe la jumatate fata de T3 2019, si o treime fata de T4 2018.

Netflix: Anuntul OFICIAL despre Clienti ce a UIMIT Intreaga Lume

Netflix da vina pe cresterile de preturi din 2019 si concurenta tot mai mare de la serviciile de streaming concurente pentru aceasta situatie, insa cresterea la nivel global compenseaza total pierderile din SUA si Canada. Netflix are asteptari mari si pentru T1 2020, cand se asteapta sa adauge inca 7 milioane de abonati la platforma sa, cifra fiind totusi mai mica decat cea de 9.6 milioane de abonati, cat a adaugat in primul trimestru din 2019.

Netflix va avea probleme mai mari dupa ce Disney+ va fi lansat in mai multe zone de pe glob, compania din spatele sau anuntand ca disponibilitatea a fost avansata pentru martie si vara acestui an. Apple TV Plus este o alta problema pe care Netflix o va avea in 2020, iar asta pentru ca acolo se aduna tot mai mult continut, de tot mai buna calitate, iar cum Apple il ofera gratuit pentru utilizatorii care-i cumpara produsele, numarul utilizatorilor e mare.

Netflix va avea o problema si cu HBO Max, care va f lansat in luna mai a acestui an, dar are un foarte mare avantaj prin faptul ca este disponibil in 190 de tari de pe intregul glob, ceea ce niciun alt serviciu nu are.