DIGI Romania: Mesaj IMPORTANT, CE le CERE Clientilor din Tara

DIGI Romania are un mesaj foarte important, iata ce le cere tuturor clientilor din Romania sa faca in acest moment, si de ce ar trebui sa facem cu totii asta.

DIGI Romania factura

DIGI Romania are un mesaj important in 2020 pentru toti clientii din tara noastra, si vine cu o cerere pe care spera ca foarte multi dintre ei sa o asculte deoarece este foarte importanta si ar trebui respectata. Mai exact, cei de la DIGI Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a primi facturile pentru servicii inclusiv prin WhatsApp, ceva ce v-am mai spus, iar cererea lor este ca lumea sa renunte la facturile fizice pentru servicii in favoarea celor electronice.

DIGI Romania este singurul operator de telecomunicatii din Romania care le ofera clientilor sai posibilitatea de a primi prin WhatsApp factura pentru servicii, iar asta nu e tocmai ceva simplu de facut de o companie. Vorbim despre un sistem complex pentru a interconecta un client cu DIGI Romania prin WhatsApp, dar totul a fost facut pentru ca oamenii sa renunte intr-un final la facturile fizice si sa accepte sa le primeasca pe cele electronice.

DIGI Romania: Mesaj IMPORTANT, CE le CERE Clientilor din Tara

DIGI Romania a inceput anul 2020 cu o noua campanie foarte puternica prin care vrea sa convinga cat mai mult dintre clienti, pe toti daca se poate, sa renunte intr-un final la facturile fizice. DIGI Romania nu mai are concursuri si cadouri pregatite pentru clientii care fac asta, dar separat de primirea informatiilor despre factura prin SMS, acum inclusiv pentru WhatsApp exista aceasta optiune, dar in aceasta situatie poate fi vazuta si factura in sine.

DIGI Romania le ofera aceasta optiune celor care nu au o adresa de email, de exemplu, cum ar fi persoanele mai in varsta, care pot avea un cont WhatsApp deoarece e mai usor de facut, si e folosit sa comunice cu cei dragi. Aceste persoane probabil ca nu au nici vreun cont pe website-ul celor de la DIGI Romania, dar pot afla direct prin aplicatia de mesagerie toate informatiile din factura care le-ar fi venit in posta, doar ca acum le ajunge direct pe telefon.

DIGI Romania a dat startul acestui serviciu de a avea factura trimisa in format electronic direct pe WhatsApp, insa cel mai probabil vom vedea ceva identic si de la alte companii de telecomunicatii pentru ca serviciul e bun.