Samsung a COPIAT din iPhone o Functie pe care o DOREAI de MULT

Samsung a copiat din iPhone o functie extrem de importanta pe care foarte multi dintre clientii sai o doreau de ani de zile, iata ce va oferi pentru ei.

Samsung Quick Share

Samsung a copiat din telefoanele iPhone ale companiei Apple o functie pe care foarte multi dintre clientii sai cu telefoane o asteptau de foarte multa vreme, dar pe care o primesc abia acum, impreuna cu seria Samsung GALAXY S20. Vorbim despre o functie care are denumirea Quick Share, ea fiind o copie a functiei AirDrop, lansate de catre cei de la Apple cu mult timp in urma, dar Samsung a preluat-o cu totul pentru a face viata clientilor mult mai usoara.

Samsung a preluat din AirDrop functionalitatea principala, astfel ca noua functie Quick Share din telefoanele sale va permite trimiterea de fisiere prin Wi-Fi intre telefoane care se afla in apropiere, interconectarea facandu-se prin Bluetooth. Poze, filme, documente, sau cam orice fel de fisiere vor putea fi trimise prin aceasta functie noua implementata de catre cei de la Samsung pentru utilizatorii de telefoane, totul la fel de usor precum in iPhone.

Samsung a COPIAT din iPhone o Functie pe care o DOREAI de MULT

Samsung Quick Share setari

Samsung a decis totusi sa le ofere clientilor sai si ceva in plus, mai exact le ofera posibilitatea de a incarca fisiere si in Samsung Cloud pentru a le vedea e orice dispozitive Samsung Smart Things. Fisierele acestea pot avea dimensiuni de maxim 1 GB, si maxim 2 GB pot fi incarcati zilnic de pe telefoanele celor de la Samsung, deci nu vom putea urmari chiar orice fel de film dorim prin intermediul acestei functii, foarte interesanta de altfel.

Samsung Quick Share partajare

Samsung a gandit functia pentru a o lansa initial pe telefoanele din seria GALAXY S20, dar nu este exclus ca ea sa ajunga si pe alte modele mai vechi din moment ce tehnologia de baza exista deja in acele modele. Samsung poate totusi sa limiteze functia doar la modelele noi in ideea de a forta clientii sa le cumpere pentru a o putea folosi, iar desi noi stim ca aceasta nu ar fi o idee foarte buna, ramane de vazut daca vor gandi la fel si coreenii.

Samsung a preluat aceasta functie de la telefoanele iPhone deoarece in Android nu exista ceva similar, si desi exista sperante ca Google sa implementeze ceva similar anul acesta, e greu de spus daca asta se va si intampla.