Samsung GALAXY S20 Ultra: SOC, va fi mai SCUMP decat Credeam

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi mai scump decat credeam initial, vestea proasta uimind clientii din intreaga lume, iata care va fi pretul final al telefonului.

Samsung GALAXY S20 Ultra scump

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi mai scump decat credeam, din pacate, cei de la Samsung fiind pregatiti sa puna telefonul in vanzare la un pret chiar mai mare decat cel cerut pentru iPhone 11 Pro Max de catre compania Apple. Se pare ca pretul Samsung GALAXY S20 Ultra urmeaza sa fie de 1350 de euro in momentul lansarii, iar asta inseamna ca va fi cu aproximativ 100 de euro mai scump decat iPhone 11 Pro Max, dar va avea 5G integrat pentru clienti.

Samsung GALAXY S20 Ultra este cel mai bun dintre modelele din serie, singurul telefon Android care merita cumparat, din punctul meu de vedere, dar 1350 de euro ramane totusi o suma mare. Nu foarte multa lume isi va permite sa plateasca 1350 de euro pe un Samsung GALAXY S20 Ultra, dar va exista optiunea de a cumpara modelul in versiunea 4G cu 1250 de euro, adica la un pret aproximativ egal cu cel al iPhone 11 Pro Max in momentul de fata.

Samsung GALAXY S20 Ultra: SOC, va fi mai SCUMP decat Credeam

Samsung GALAXY S20 Ultra comparatie serie

Samsung GALAXY S20 Ultra ar putea fi livrat de catre cei de la Samsung in versiuni cu 128 sau 256 GB spatiu de stocare, nu se stie deocamdata care va fi varianta minima, dar cred ca a doua optiune va fi aleasa. Cei care vor dori sa cumpere un Samsung GALAXY S20 Ultra in versiune cu 512 GB spatiu de stocare vor trebui sa plateasca nu mai putin de 1550 de euro, o suma care din nou se “invarte” in jurul celor cerute de catre Apple pentru iPhone 11 Pro Max.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi cu 100 de euro mai ieftin in versiunea 4G pentru toate modelele care vor fi puse in distributie, deci fanii nu trebuie sa se sperie, insa chiar si asa, preturile finale sunt mari in comparatie cu cele anterioare. Acest lucru se datoreaza intr-o mare masura faptului ca se implementeaza tehnologia 5G in Samsung GALAXY S20 Ultra, plus multe alte componente de ultima generatie, deci e de asteptat ca pretul sa fie mare.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi cel mai scump model lansat pana acum de catre Samsung, versiunea 5G a seriei anterioare fiind putin mai ieftina, dar mai multe vom afla pe 11 februarie, cand are loc conferinta de lansare.