Politia Romana: Prezentare VIDEO pentru Dotarile Autospecialelor

Politia Romana a promovat astazi pe pagina proprie de pe reteaua de socializare Facebook un clip video foarte interesant care ne prezinta dotarile pe care le au autospecialele folosite in misiunile din Romania.

Politia Romana a facilitat aici prezentarea unei autospeciale Volkswagen POLO, una dintre masinile mici cu motoare si mai mici, care inlocuieste binecunoscutele Dacia Logan, care sunt depasite din cam toate punctele de vedere.

Politia Romana i-a permis unui youtuber sa faca o prezentare a autospecialei, atat din interior, cat si din exterior, si va puteti face o idee cat de putine lucruri se afla prin ea, un ofiter te politie participand deasemenea la prezentare cu cateva detalii despre munca sa.

Politia Romana nu are prezentate in acest clip video si calculatoarele/tabletele pe care le-am vazut in unele autospeciale, chiar si pe la Politia Locala, iar desigur ca dotarile variaza in functie de autospeciala folosita pe teren.

Politia Romana romana are masini cu dotari destul de slabe, daca ar fi sa ne uitam la ceea ce exista in masinile politistilor din SUA, dar desigur ca exista diferente foarte mari intre investitiile facute in Romania si in strainatate.